Saturday, October 8, 2011

creative lighting student

27 september 2011

a few student ask me to do this : OK no prob. but i just show the technique ..n the rest is depends to 'em..=) tiba-tiba lepas habis sesi pembelajaran, "cikgu, pinjam speed light seminggu bleh?" e'eh budak ni..cuti semester pon buleh pergi holiday kat aussie, paris segala, pulak nak pinjam aku.. "beli la sendiri..."

hasil kerja pelajar aku..kejap terang sangat, gelap sangat but they 're fast learner..macam-macam idea ada..aku duk jadik model je la..huhu..pastu makan.

model burger..
diz is belong to 'em..they use dis..
not enuff speedlite lorrr..
tapi happy gila semua time ni..pagi-pagi ngajar sambil hambat student yang kurang ajar, petang buat aktiviti untuk happy happy sambil terlebih ajar..ops..=)

apa pon, this is worth it!

6 comments:

wawa abdullah said...

gud la u ajr u punye student about photography..sempoi je..huhu :)

Fuza Marquis said...

ini first time datang singgah your blog.
you buat kelas ke? hihi awesome.

Fuza Marquis said...

eh lupa inform. i follower terbaru u yg ke 753!

banyaknye followers u -_-

mizzura said...

eh...dah lama tak hapdate ni...ada blog baru eh :-)


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jemput baca,
Arrowhead China Chips (Buah Ngaku)
atau
PHUKET : All Seasons Naiharn Beach Hotel

ain dzaya said...

gambar cantik..model comel..
ouchh..jeleznye :p



"Ain Dzaya | Tips jadi total hensem kekal selamanya.".

crystalzerosix said...

beruntung pelajar2 awak dapat belajar subjek tambahan (fotografi) :)