Friday, January 11, 2013

Grand Dinner 2013 - perfect 2013 start !

5 Januari 2013
went to GENTING HIGLAND..




bertolak ke genting seawal 7 pagi ! sampai sana around pukul 1 sebab banyak berhenti..then, check in lambat sebab kitorang ramai gila..3000 org..tu pon ade member lagi tak dapat pergi. kunci bilik kul 4 baru dapat. kul 6 da kena masuk hall..award dinner da mula,tapi pukul 7 pun, aku still kat bilik..mane nak iron dress, tudung, mekap segala...haishhh, perempuan..then, contact lense tak sempat pun nak pakai..still with my goofy spec ^_^


award ceremony nyte, takde makan-makan..duk je macam artis tunggu nomination to get the trophy..heh..lapar siot..tp nasib baik ade jajan dalam goodie beg ;-)




theme : white..
dress aku color besi siot..har har..dress kat bahagian dada koyak..nasib sempat cari tshirt color gold..n its purrfect!! i like it,,ak gunting kain dress sket, buat belt..
siot punye nyonya..dress rm259..tp material hampeh..theme kuar lambat, so clumsy cari white dress..
but..


purrr-fact situation..haha..matching!! ^-^



8 jam dengan heels 4 inch..huhu..penat bergambar actually..macam pre wedding pon ada..dari pukul 6 sampai pukul 2 pagi..balik bilik, bantai megi 2 bungkus..nak keluar balik malas plak..sejukkk.

pagi 6 Januari 2013.
breakfast kat level 3 tower 2, hotel first world yang kaler pelangi tuh.
pastu berciap tuk check out.


then lunch,,then nak pegi theme park..takkan nak pakai skirt ni kot..haish, tukar baju dalam kereta..
sengal.


off to outdoor theme park..tapi da pukul 5,,sempat naik spiderman and haunted house je. bodo siot haunted house,,bole plak main tembak-tembak hantu dalam tu..peluru takde effect, ak ketuk hantu hidup dengan sniper tu..kesian..


with the gojes amos..gerak balik kul 7..


first time pegi genting memang jakun..turun dari genting, sakit telinga + muntah...2015, i'll be back..with more gojess dress..haha..entah-entah da kene seret anak sekali you..heh..bai genting ;-)


5 comments:

Umie Artoqiemie said...

comel :D

syamimihaziqah said...

Cantik dress! ^^

fiqkbe said...

best nyer... dh lama x g dinner grand camni... dinner kelab pn dh lama x pegi.. :(

Danny said...

i like the way you blog. gonna follow you :)

cEro said...

Uih!!! Bestnya! bestnya!! Bestnya!!!

btw, serious cantik baju ko...