Sunday, May 5, 2013

Fesyen Artis mengundi | First time mengundi

Hari ni, aku check kat instagram nak mengundi pakai baju ape..nampak macam aku ni very particular person padahal tak ah..umur 26 tahun, pertama kali mengundi..memang blurr mase nak mengundi tadi..

kaler malaysia aight! n here we go to pusat mengundi..

pergi pukul 2, saluran aku takde orng weh..berdezup masuk and keluar. masa masuk tu, aku blur amenda nak buat nih. oo, bagi ic, then cat jari. pastu pangkah. menggelatar plak nak pangkah. setan betol.

balik rumah, cuci dengan sabun. susah betol nak hilang. sapa kata 7 hari baru dakwat biru ni hilang.. mana de..

hilang nih...heh.. selamat. officially dah tunaikan kewajiban sebagai rakyat Malaysia. Artis vogue yang pergi mengundi dengan gojesss style :



ct nurhaliza..sopan sungguh..hewhew


alahai yana samsudin..orang calit kat tisu lepas ngundi..ni calit kat bibir. kelakar hah.

liyana jasmay with white blouse and red pants

semua pakat baju vanilla plain ke hape ni...neutral?

buat i love this: ;-)


3 comments:

Mahirah Ridzuan said...

yg melampau tu semua kuku ada parti hahaha... bagus2 ...

Suspek Utama said...

nk cover cat 2 dgn inai pn lain pulak color nya..huhu

nurul nadea said...

suspek, memang lerr...hewhew