Sunday, May 12, 2013

Shah Alam : Cousin's Wedding

this is us in the car..pagi-pagi bersiap macam nak beraya. hewhew..


suka tunjuk gigi sejak akhir akhir ni. gila berlagak. hah! wateve. kitorang on the way ke wedding one of our kazen kat Shah Alam. Diba.


dress by Hatta Dolmat. hahaha..ntah aku teka je. cantiklah beb. Diba u look gojess sesangat.


selalu orang pakai tiara but she wear headband. and i love the ribbon at the back. sexy back you~


Diba gojes the bomb. My childhood kazen yang pakat tengok TITANIC diam diam berdua je dalam rumah. hewhew. mase tu 1999, darjah 6. diba darjah 5. kelakar mase kecik-kecik.


yeah. another kazen 3 pupu. ramai gila sedara yang aku tak kenal.

prop wajib ada wedding-zaman-sekarang-heh..tapi aku first time kot bergambar dengan benda nih. so, jakun sket.heeee


thanx to my auntie-auntie gojes. and hujung sekali bakal kazen. hah. makanan sedap, choc fountain marsmellow fruit maccaroon sweets sume best. live band paling best ;-) nak balik melaka lah. bai.


seksyen 17.

heyy..i'm not ready hiyakkk! oh, change drive with my lil brother.



1 comment:

Lizzie Yasmin said...

Hye Nadea, lama betul hilang jejak awak. Tiba - tiba jumpa balik. TQ for visit.