Sunday, February 20, 2011

tips pemakaian shawl untuk wanita berspek

aku rasa hari-hari aku google tajuk ni. tapi, macam biasa, HAMPA. semalam aku gunting tudung bawal yang biasa tu, untuk dijadikan inner shawl. yeay, tak lari dah. pakai dengan shawl, nampak macam ini:

ok la, i'm not as gojes as her but, i just found my comfort way bila aku ganti inner shawl macam ni dengan tudung bawal yang digunting. aku ada gak tetas belakang inner ni tapi bila ternganga-nganga sket, dah lari dari muka dengan spek lagi..haih..tudung bawal yang kuno tu jugak jadi penyelamat.

thanx to metro semalam sebab bagi idea ni.


p/s: pic google "irine nadia marcello". gambar muka sendiri disable sebab balik merentas desa, muka dah hitam legam.burok.

8 comments:

mengenaldiri said...

nadea..tak faham la..
cmner ek gunting tudung bawal tu?
^_^

Cik Ungu Kamila said...

hahaha. betul gak kan. btw, thanks for the tip =)

amie said...

santek jugak ape.. :)

Syarafina Zaini said...

err.. amik laa gambar tudung bawal yang digunting tu.. btw, i ada problem macam ni jugak.. bila pakai spek dgn inner biasa, jd kembang inner tuh.. nampak lain daa..

tapi, i xle pakai tudung bawal jugak.. mmg xsesuai dgn muka..

Sophie Al-yahya said...

wey tak faham la..kau gunting dan jahit jadikan inner ke apa? hasilnya? =) tunjuklah sikittttt.. =B

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

gunting bawal?? wuwuuu~ maera pun tgh cari camne nak pakai tdg tak nmpk bolat bile kite pakai spect..huhu~

Yang Comel,
Khumaera Ismail

sueRAFE said...

ta dapat bygkan lah.

Kap said...

tudung bawal belum kuno.
ianya legend :)