Wednesday, February 2, 2011

reunion bodoh

ingat lagi aku?
tak.
kau ingat lagi aku tak?
tak.
aku yang pakai skaf merah ni ingat tak?
tak berapa ingat lah.
aku duduk belakang cikgu tu, ingat aku lagi tak?
sorry tak ingat.


bodoh, tak ingat buat hape ajak buat reunion! nak berkenalan balik semula? sorry tak minat.


p/s : aku berdiri 2nd line pakai skaf merah belakang cikgu saiful yang garang gila tu. ingat tak?

14 comments:

Nina Aman said...

nadea...serius sengal kalau tak ingat kan..bengang rase..baik jd 'ice breaking'
p/s: hujung minggu mau serbu melaka.mane nak cari cendol sedap?

Marya Hana . said...

ala, kesian nadea. sape yg x hengat tu, dia banyak makan semot api kot..

R.R.Z said...

bodoh, tak ingat buat hape ajak buat reunion! nak berkenalan balik semula? sorry tak minat.


yeayy! suke ayat kamu yg ni!

cik nad said...

ni sekolah mane?

iamfareezyusoff said...

kahkah! serious lawak weh! wahahahaha

hentakbelipat said...

hahahaha...aku ingat wehhh ingat!!

~naddy~ said...

sampai mcm tu skali xingat...adess! muda2 dh pelupa, hehe

Dee Zahari said...

boring la buat reunion asal tanye je sume xkenal..

lupa ingatan.

Khai said...

kecik lagi time tu...jgn la marah sgt...dulu comol sekarang cantik..mmg la org x kenal..chill keyh.. :)

CikKaikazie said...

kan?
apahal nk reunion bagai tapi kna berkenalan balik.lol

nway,im new here.love to read ur story hehe

nur hidayah isa said...

sebab tak ingat la wat reunion..baru leh ingat2 nanti...

dlu i cmtu gak tak ingat, tapi bile dah g reunion, dah tgk depan2, baru macam cam muka masing2..hehehe..

cEro said...

hohoh, marah btol ko nad..hehehe

nurul nadea said...

nina, cendol sedap kat bukit cina..tapi kat jonker street pon ok gak..


korang ni, terkezut aku tengok 12 komen. aku ingat aku dah disable komen dah smalam..lawak plak..aku hangin sbb aku ingat diorg sume, tp diorg yg x ingat aku..

emezul said...

nad.. reunion kite2 agi bagus.. da lame xjumpe kan kan kan. hahahhaa