Saturday, May 21, 2011

happy teacher's day..

1st time celebrate..eh, orang celebrate aku..heee=)

new teacher biasa la kena buat persembahan.tapi, miming je.aku marah betul la dengan budak-budak ni. ada ke diorang panggil aku ana rafali / yuna. hahahaha..geli doh. gedik gila aku rasa tapi terima kasih daun keladi la bagi aku hadiah-hadiah berupa makanan dan barangan. berupa mata wang aku tak ambil sebab nanti orang kata aku pau budak plak. gila budak-budak ni bagi aku duit. diorang cakap tak sempat nak beli hadiah. aku tak mintak pun. aku mintak ko jangan fail subject aku sudah.cliche betol..

sorang lagi jadi suhaimi mior..ahaks ^_^

11 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
::FAIZ FARISH:: said...

wow

super-1 said...

cool gile....

mai meowmeow said...

ana rafali !!!

amie said...

salute lah u..ni dh posting ke praktikum...???

nurul nadea said...

dah posting dah..baru je lepas interview dgn SPP =)

Kap said...

adakah budak kelab kau yang snap gambar atas sekali tu?

nurul nadea said...

iya kap..nape?

Anonymous said...

kan best kalau time kite sek2 dulu ade cikgu mcm ni..buat show..ni sume skema coz average umur cikgu time tu late 30's and 40's gamaknya...skang budak2 untung la cikgu muda2 belia remaja...

eda_ej said...

caya la cikgu nadea.. i like!!! =D

ohh ddy said...

cool lah! :)