Sunday, May 8, 2011

photog class with FT studiyo - outing

bila hari minggu je, ada kerja. bila ade kerja tambahan je, hari minggu. haha..takpe2, aku tak merungut pun. suke je =) malam sabtu minggu lepas.


kau tahu, ft studiyo yang kat melaka mall tu kan, bagi free photography class kat student2 almost all school in malacca. benda free, sape yang taknak. so, aku ni kira pengiring la kat budak2 sekolah ni. mula-mula beria-ia gila ramai nak pergi. last-last 3 orang je yang join. memang macam haram J je..tapi kat tempat shoot tu, memang gila ramai orang-orang tua muda mudi join class nih..

conducted by mr tee. photog kat malacca sume kenal kan mr tee nih..

zoom in zoom out. kemera kepunyaan student yang baru form 1.heh~ aku belum ajar lagi, budak ni dah tahu dah.senang keje aku. terus merayau pergi tempat len..

aku tak pernah perasan bangunan-bangunan dekat depan fun fair ni ade lukisan. giler best weh..nampak sangat dah lama tak pegi shoot random malam-malam.

full lukisan kat building tuh.tak silap aku depan tu ade kedai pakard jalan munsyi. kedai tu print custom album cantik gak..tapi gambar print 4r ade kureng..sbb jenis paper lain..tapi saiz len ok plak printing..

ahh, bosan betul bila amek gambar bosan camni. tension sebab trigger n charger aku hilang. mane tah. budak-budak ni nak buat cls pon tak best. lepak-lepak tengok live band, then balik. ade cikgu korang buat camni?hahaha..jangan mintak lagi dok..

6 comments:

SHM said...

ajar org amik gmbr ? sifu , mntk tlg ajar :D

Anonymous said...

serius lawa...xtahu lak melaka da jadi cam tue...nanti kita g ek..-apek-

cEro said...

uih! macam best kan???
teringin tp takde bakat...

mizzura said...

lawanya keadaan kat melaka..lama tak pi..

|Majlis kahwin tepi kolam renang(poolside)|

my name is KeryOki said...

wow. gempak la skrng...cikgu :)

rotu.usm said...

Salam...nak tumpang promosi perniagaan boleh tak...klik la sini...terima kasih...peace