Sunday, April 7, 2013

mi casa - Part 7

my one and only feveret place. MY BEDROOM. this time fully furnished..

BEFORE ..
AFTER ..

lepas kumpul duit gaji selama 4 bulan, baru dapat beli barang-barang bilik tidur. sadis betol 4 bulan. heh. tapi, the bad side is..susah nak bangun..memang sedap tido sorang-sorang.heee. biru..ikut pembacaan aku, warna biru adalah warna aura duit..hihi..


my favourite corner..wallpaper burung. rm35 kat jusco.


air-cond dapat free dari developer. tiang lampu tu rm120 kat kedai lampu Batu Berendam. 50% off. lampu bilik kurang terang, sebab tu kena beli lampu baca. my vision board. ikut pembacaan jugak, kalau ada vision board ni, apa yang kita nak akan tercapai sebab inspired to work hard to get it. heee..it's law of attraction. alhamdulillah, slowly i got it..


messy tapi aku suka.


handbag stand. kesukaan jugak. rm80 beli kat kedai perabot kampong jawa. tapi mak pandai tawar harga sampai dapat rm50. terer mak gua. .heh.


the toilet. tak muat nak letak bathtub. tskkk -_- . rak untuk shampoo segala tu, rm28 kat mydin. cermin dinding atas sink tu rm20 kat mydin jugak. rak putih rm5 kat kedai hardware cina. penyangkut tuala rm7 kat kedai hardware gak. memang murahan je tapi best je mandi.heeeehe.


my wardrobe. i always want my own linen closet. boleh main nyorok-nyorok dalam tu.hihi. In Shaa Allah soon.

Now waiting for a brand new car special for my parents. kereta apa. keretapi.hihi. mybe next week dapat. weee ;-)

2 comments:

Mahirah Ridzuan said...

cantiklah bilik...

Cikgu Vina said...

sy pun baru buat entri pasal bilik jugak =)