Tuesday, December 31, 2013

Harap Tahun Baru

Tahun 2014 lain sangat.

aku nak kurangkan belanja apa yang tak patut..

tak mekap bila keluar rumah. dapatkan more self-esteem.

cantikkan kulit supaya bakal suami ngadap muka hari-hari.

tak tinggal solat.

lebihkan random act of kindness.

pandai buat kerja ''suri rumah''


sebab tahun 2013 aku tak ada harapan.

kosong.


tahun 2012 is all about MONEY.

kumpul 20k sebulan.

beli honda civic. (dapat kumpul downpayment je , tak jadi beli)

pakai barang branded.

penuhkan ASB maksimum.



aku suka bila harapan 2014 aku lain. tahun 2012 cuma 50% tercapai dan tak gembira pun. harap-harap 2014 bawa seribu macam gembira ;-)
peace.

WHAT SAY YOU?

5 comments:

cEro said...

Isu paling utama awal setiap tahun ialah azam.

Utk aku, azam tahun lepas tak tercapai lagi separuh, jadi aku bawa ke depan dan tambah satu dua lagi...

Tahun 2014, aku harap aku jumpa rusuk kiri aku...hehehe

nerdy nadea said...

cero..well said! hopefully u found ur another half ;-)..
in sha Allah..

S. Faezah said...

semoga semua niat2 baik akan tercapai :)

Fieda Redzuan said...

alamak, belom betul2 set lagi azam apa untuk tahun 2014 ni. tapi rasanya azam kte macam lebih kurang je. haha

Rose Azadir said...

Assalamualaikum, saya blogwalking kt sini. Jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer.