Monday, May 31, 2010

makan dalam mangkuk tandas

ni restoren pelik kat taiwan..Marton Theme Restaurant..environment sume guna accesory toilet. eei, pelik aku camne orang bleh selera makan kat sini.

aiskrim ni nampak cam *s**t..kalau aku belanja kau mau?


lawa plak seat die..bleh guna tak?
meja tu angkat sket, bleh mandikan baby kat situ..in case kalau anak terberak ke hape..

tengok air kat dalam urine bowl tu..

air milo..slurrrp..bluekk

tengok nih..ramai tahu..agak0agak camne bau restoran ni? ke bau toilet? mestila bau makanan. tapi kalau aku punye mind set...hmmm..
haa..ni la front restoran toilet ni.. senang 2 in 1..lepas makan terus bleh melepas..
chop..chop..ade orang konpius tak yang ni restoran ke toilet?
ade sape-sape berminat nak pergi? aku nak ikut..nak bergambar je..tamo makan.

13 comments:

ka a i ru said...

haha...geli..wekss..huhu

nurul nadia said...

aku belanja mau? aha..tiket flight beli sendiri..

reen_sofee said...

kat ne neh?
hahah
weh milo ais tuh cam menyelerakan jek!
haha

TeRRoRRiZZ said...

nad...
nak....
sedapnye makan taik

nurul nadia said...

bukan taik la..eskrim..
reen, nak ke? kat taiwan. jom..tp ko sorang je la minum..ak tengok je..

nn said...

sangat tidak menyelerakan!!

ka a i ru said...

haha...nad..jom r...ak nk pekena milo ais dier jer..ko snap la pic ak mnum milo byk..ahakz!!

nurul nadia said...

nn : ha, hang betulll...
kaairu : ko yakin ke tu air milo? ke air...tuutt*..haha..

creativeheart said...

ish... xmau...
da mcm xhormat pade rezeki da...

Zaqyah Rezzaq said...

sumpah tak selera! kalau order teh o ais limau lagi gila disgusting dow huhu

emezul said...

wek2.. geli siot.. huhuhu.. melmpau tol.. hoho

nurul nadia said...

creativeheart: ha'a la..mcm da x hormat kat makanan tuh..
zaqyah: eish, tamo bayang..tp da terbayang2 dah ni..
eme : org taiwan memang suke kowt makan dlm toilet..

atahsaat said...

menariknyerrr!! hoho
pelik2 je dorg ni... ^_^