Thursday, March 3, 2011

photography club

fotografi kelab. sorang ahli tanya aku:

"teacher, u r going to explain about speed, aperture and ISO ya today?"

"ya. i'll explain about basic photography"

"ala teacher, we aready know la about that. excellent understand"

"where did u learn that?"

"photography class and camera manual"

ok, senang doh kerja aku. sume memang advance dari aku. agaknye lagi pandai kot sebab aku tengok hasil budak-budak ni kat facebook, memang nice. walaupon ada yang guna photoscape, tapi pandai berseni. next week ada photoshoot sekolah. satu sekolah aku kena handle. dahla 1 kelas, students sampai 55 orang. choreographer 1 pliz -_-. kompom ada yang macam monyet punya lari sana sini.

8 comments:

fiza_noor said...

students dah pegang dslr. dah tak guna digital camera cam zaman kite blajor dulu2

NynaMysarah said...

law ad yg lari cam monyet bgi dri tngah pdang jewk :)

eesyaheera said...

zaman kite2 dulu kamera yang guna filem tuh. ish ish, budak2 sekarang

cik nad said...

sabar ye cikgu!!!heeee

::FAIZ FARISH:: said...

Nanti aku nak jd Model je... blh? hehehe

cEro said...

kenape cikgu2 aku takde macam ko??
cikgu2 aku sume bosan n tak cool!!

hahaha

wanstar said...

tips promote blog

http://reduan-wanstar.blogspot.com/2011/03/tips-cara-promote-untuk-blogger.html

mengenaldiri said...

wah....
sy auke hasil fotoshoot awk..
really nice, cantik.
^_^