Monday, January 17, 2011

the scarflet - TEKANAN

bukanlah aku tekanan tiba-tiba sebab tak dapat join the scarflet atau nak sangat photoshooting dengan diorang atau sewaktu dengannya. tapi, sebab aku tak dapat pakai shawl dengan jayanya macam diorang. pagi-pagi nak pergi kerja dah set mind nak pakai shawl. bila dah pakai, nampak BURUK omg sampai bukak dan pakai balik.

ok dah 10 minit berlalu. bukak, pakai balik. BURUK lagi sebab nampak dada. bukak pakai bukak pakai sampai TEKANAN.

dah 20 minit membazir disitu. akhirnya, campak je selendang ke drawer balik, then pakai tudung yang awning keras tu. setel. dan lambat ke tempat kerja. DAMN!

jeles gila tengok diorang pakai shawl tanpa kerisauaun nak teleng-teleng kepala, nak gerak-gerak sana sini, nak makan, lari-lari etc.. gambar pakai shawl kat header ni pon, aku rasa berjuta kali rasa nak tengok cermin je, ok ke tak, nampak rambut ke tak, senget ke tak..haish..sangat rasa tak selamat bila risau sepanjang masa.

LOVE LOOKING AT THEM ^_^

9 comments:

dylla fadzil 小草莓 said...

pakai shals memang cantik n nmpak muda tapi sekali dah nganga mulut gelak n makan, mesti shawl tu jadi ngokngek sikit. dah kena betulkan balik. hoho.

Cz Aina said...

kamu nampak sgt sumell ngan shawl....

shasha said...

kita serupa..everytime sarung shawl ja mesti akan rsa cuak sesangat.. sb penah tao akibat lilitan x kemas, yg lilitan ats kepala sy tu jatuh!

malu nya Tuhan saja yg tahu..huhu ;(

Maria Elena (Zarul) said...

hahaha!! nadea i pun camtu gak dulu!! that's why i came up with my own style. i tak prefer pakai shawl kain licin coz dia ngade. nak gerak sana sini. cotton gak yg best. hee! =D

anyway, just keep trying, find a style that suits u best, yg comfy yet presentable. when u found it, i'm sure u wont have to worry anymore =)

would love to meet u someday! i ada perasaan yg we can hit it off!!

mizzura said...

yezza..sama la..sampai la ni g kerja taknah pakai shawl pasal slow...sebab tu g kerja skema jer gaya...pakai shawl time leisure je biasanya...

ishiko said...

huhuhu.. membiasakn dr dengan shawl kind da hard mula2x..

keryoki said...

gambar ko xdak pon dalam tu..huhu

Bux Beunavista said...

i'm agree with maria, cotton senang! sebb die duduk terletak! hah i'm lovin it~ btw, jgn laa rase truk sgt pakai senget ke, buruk ker..yg penting kte confodent dengan ape je yg kite pakai~ CHILL :))

nurul nadea said...

thanx everyone..ok, i'll find da style yang bleh masok dgn bentuk muke petak kepala kecik nih..hoho..u guys so cantik pakai shawl..jeles but in da same time admire gilos..huhuhu