Tuesday, January 4, 2011

tergugat dengan budak kecil guna dslr ?

i found them very adorable at wedds ceremony =) =D

ITS PRETTY HEAVY DEAR...


time ni kitorang lepak-lepak sementara nak tunggu majlis sanding..then, found these 2 cute creature..hohoho ^_^ tergugat tak? takyah lah...

14 comments:

DAUD said...

cis... aku pun x guna dslr,
kanak-kanak setahun jagung tu buat dslr mainan diorang.

aisyah said...

waaaaa mmg tergugat pm...!!!

at least diorng dpt pegang time bbudak lg...

stakat pnjm kawan leh ar...

tp tkot rosak sape nk gnti???

cEro said...

hahaha, kecik2 dulu mainan aku hanyalah mainan percuma bila beli dindang..

budak skang, kecik2 dh pegang slr..

iLa SaHaR said...

ada anak member tak pandang dah camera biasa walaupun mama dia belikan almost rm700 ... dia kata mama ni belikan mainan plak... budak dok prefer mama dia punya dslr gak.... pandai2

Khai said...

budak kecik pun da tahu apa itu rule of third..aku still pening2 lg psl bnda tu..malu2..hehe

Kap said...

yang girl tu sangat comel wei.

Seri said...

kita nak pegang dslr pun takut2. jatuh ke, rosak ke

NynaMysarah said...

woohoo, tererrr woo-___-

NynaMysarah said...

woohoo, tererrr woo-___-

ishiko said...

uh.. jeles uh~

Rina Syazwani Zulkafli said...

nak tnye,,
dslr kit dgn dslr body ape beza nye ?
wooh sy mmg jahil bab ini.
beginner yee..

Rina Syazwani Zulkafli said...

baru berjinak nk membeli dslr.
kalo ade line yg murah murah, ok gak.hehe.
tp nak nak canon je.hehe.thx !

six.september =_= said...

aku?? pegang pon tak penahhhhh

haritu ada pengantin wat photoshop kat tepi tasek. salah seorang photographer adalah budak kecik. memang tak berkedip mata aku tengok budak tu. then dia snap gambar aku and the gang. kah kah kah.

nurul nadea said...

rina, dslr kit = kamera dgn lense asas.

dslr body = kamera tanpa lense. badan dia je..