Wednesday, March 3, 2010

Bunuh kau!


Cet..cet…cetz..
Aku berhenti…pandang kiri, toleh kanan. Jangan pandang belakang.
Jalan lagi…
Cetz…cetz…cetz…
Orang-orang pandang aku.
Aku buat selamba..
Jalan sampai kat celah-celah rak buku,.

Aku bisik kat kaki aku:

diamlah!! Bising je. Aku buang jugak selipar ni kang. Dahla kat library. Semua makhluk pandang aku semacam. Tamo pakai selipar ni pergi library lagi. Mengganggu ketenteraman awam je  e' eh* panjang pulak dialog kau dengan selipar ni. Half kat mulut, half dalam hati ye.

Pastu cepat-cepat carik buku and seat. Duduk diam-diam tanpa berjalan ke mana ke mari.

Nak kencing pun tahan je.

 (aku takkan pakai kau lagi pergi library. pegi cafe, mungkin!)

p/s : bukan nak tunjuk rajin. Cuma nak tunjuk yang kerja research PSM aku tak siap lagi. Terpaksa ringankan kaki untuk dihayun ke library.

p/p/s: selipar bising ni aku beli kat bazaar JB mase night shooting last month. Basah ke hape aku tak taw la sebab pe die berbunyik.




 
bunuh kau...kill kill die die~

3 comments:

TeRRoRRiZZ said...

jangan...
nanti dier majuk ngan ko kang...
dier putuskan diri...
huhuhuhu........

emezul said...

haha.. tol tu.. pastu nad nk selipe baru g la tu kan..hehe

nurul nadia said...

haha..new reason to buy a new sliper? absolutely a big yes..tapi, tunggu duit masuk r..pt da abes...~