Monday, March 1, 2010

hari ini free-free dapat rm15 kat PSZ.

KAT ARKED MERANTI:

eme : ape ni? macam henpon je..
akucumel: eh..robot la..bukan. henpon sony ericson.

eme: cuba call kawan dia.
akucumel: aku view the last person call.

kawanempunya henpon : terima kasih ye dik. nanti akak bagitaw tuan punya henpon.
akucumel: (dalam hati .ces! perempuan punya rupenya. eh* kalau lelaki apehal? xdelah..hehe-_-)

tuanpunyahenpon: dik, macamana akak nak ambil henpon akak balik ni?
akucumel: saya kat PSZ (library UTM)
tuanpunyahenpon: ok, akak tunggu kat pintu library, pakai baju biru.
akucumel : ok.

aku pun terkedek-kedek pergi lobby PSZ cari kakak tu..tetibe:

tuanpunyahenpon : dik, terima kasih ye. (sambil hulurkan rm15)
akucumel : eh x payahlah kak. xpe..xpe..

tolak punya tolak sampai tak larat nak tolak dah sebab akak tu lagi tinggi dari aku..ghehehe..free-free je dapat rm15



boleh cover balik duit aku makan McD lunch tadi..

eh-_- lupe kena share dengan eme. dia yang jumpa dulu sebenarnya. tapi aku yang call kan. hehe...half-half ye.


6 comments:

TeRRoRRiZZ said...

tahniah nero........
leh la blanje aku milo.....
(pantun 2 kerat)

sugar said...

ohh rezeki di mana2.... :]

F I T said...

eh bertuahnye hehe susah nak jumpa orang yang jujur cam awak sekarang ni..kalau HP saya hilang tak jumpa-jumpa dah huh!

emezul said...

alahai..siannye FIT..
xpe..da xder rezeki namenye tu..
yeah.. dit tu nad g beli gelang baru..lawo plak tu..haha

nurul nadia said...

ikutkan hati bisikan syaiton, nak je aku jual henpon tu..hp mahal plak tu..tapi, bile teringat kalo hp sendri hilang pastu org x pulang camane?
haru~

emezul said...

haha.. tau pon..so bek ape kan klo kite pulangkan balik.. pastu dpt rezeki halal g..hehe