Monday, January 18, 2010

anak jiran sebelah tak pakai baju

kid portraiture..bersame neneknye..haha..sorry mak..taw mak takkan bace sebab takde streamyx kat rumah...

ni la anak jiran sebelah yang emak aku jaga..ni yang no3..kakak dan abang dia pon mak aku jage..(umi, ayubi dan ari)
rajin mak aku melayan budak kecik nih..maklumlah, takde cucu lagi..ces,macam nak suruh aku kawen cepat je..xpe mak,cucu sendiri takde, cucu jiran sebelah kan ada..so tak payah nak risau kalau aku tak kawen lagi sebelom 25 k..

entri title tu tipu je sebab gambar budak kecik ni tak pakai baju simpan kat mane ntah..dah bercampur-campur dengan dvd wedding, photoshoot merapu+_+...

tengok pe tu?

tengok kak yuyu yang cantik ni la..haha..sesi bajet telah bermula..
diorang tak pandai nak pronounce name aku 'nurul' dengan betol..maka terciptalah panggilan kak yuyu yang diberikan oleh ayubi and ari..

ok dah..boring tengok akak ni..

hyperactive sungguh budak ni..sakit pinggang nenek nak kejar cu oi...anak sape la ni..

e'eh..sukenya dia..

tengok..abang dia nak pimpin pon tamo..

komposisi yang baik bagi ari yang sedang kehausan dan lighting yang kurang baik kerana penata cahaya sedang sibuk berlari kesana kemari..

tengok..betapa hyperactivenye budak kecik ni sampai 3 babysitter emak terpaksa upah..

kak yuyu: ari jom main buai nak?
ari: nak menan..(mainan)
kak yuyu: ok2..kite main menan buai nak..
ari: (buat muka sayu meraih simpati dan ekspressi yang pelbagai)

haha...



p/s: sedang berfikir bila dah anak nanti nak antar g babysitter or nak hire maid...hmm...ape kate S?

3 comments:

Carl Samsudin said...

nice blog. utm eh? same2!

nurul nadia said...

yup..utm..besfren fauzan..knal kan..and kite penah satu maktrik dulu..kmm..i kwn wanux..hehe

Carl Samsudin said...

owh yeah! kenal2.. terbaik! teruskan berbelog!