Sunday, January 31, 2010

aku masuk majalah?


Ces..buat gempak je padahal muke aku masuk sipi je..tapi besau..hehe..budak kelab yang lain kecik je gambau diorang…ghee…tapi selekeh plak aku tengok empunya diri ni..tu la..pakai tak cantik mase tu…

Memang la nak pakai tak cantik pon sebab aku nak shoot je mase tu..ape kes tetibe fotografer yang diharapkan mengambil gambar tal alih-alih plak jadi model?

Harapkan padi, padi makan pagar…

Harapkan kamera, kamera sayang tuan dia..

Hehehe..


Time shoot ni merasa la aku pakai wide lense yang bony pinjam dari abang syaril…
 

Boni tu yang gambar dia pegang laptop terbalik sambil dikelilingi hot girlz…ok, laptop terbalik tu aku tipu…

Tapi, oleh kerana muka aku yang sipi tu kat FRONTPAGE,  aku da macam beruk kena belacan dah terkinja-kinja nak tunjuk kat emezul..dia la pelakon utama yang pakai baju merah roommate aku nih…happy siaa…rumet aku pon tumpang happy sebab baju dia masuk majalah UTM…


yeay...majalah UTM ni yang akan menjadi tatapan para freshie akan dating...eh* datang….

SAYANG UTM yang dah jadi tempat tumpah peluh dan minyak itam Leo..thankyu KFK..kelab fotokreatif yang telah banyak mengajar saya ilmu fotografi, management, kursus, how to work under pressure and so many things yang berjaya memantapkan jatidiri saya…
ye ker? 

yes...kawan-kawan lain jeles dan menyesal sebab tak ikut aku pegi shoot mase tu...hehe

2 comments:

emezul said...

haha..eme suke dapat msok mjalah
haha
bes btol..banggenye..
ntah2 nti yg msok utm bekas student2 eme..
hohoho..
msti dowang tau eme tu cikgunye kan kan..
kalo dowang prasan la kan..haha

nurul nadia said...

ces..bajet betol...