Thursday, January 28, 2010

PSM+ASSIGNMENT

Minggu ni betol-betol menuntut aku berteleku di kerusi depan komputer 24/7...bab 4 dan bab 5 dah kena siapkan at the end of next week...

24/7...taw tak ape tu? maksudnya 24 jam sehari dan 7 hari seminggu..ni kepada adik-adik aku..aritu diorang tanya...saje nak jawab lagi kat sini...

back to my PSM, aku baru je lepas kutip questionnaire this week..pastu kene siapkan analisis data this week gak...arghhhh...nak post entri pasal acap accident, tasya masuk boarding school, LEO patah kaki pon tak berkesempatan lagi...takpe-takpe, buat bab 4 ni sampai siap, pastu nak tido 2 hari...(blah la..hari-hari check bukumuka)...

tegakkan badan, sengkang mata dengan ubat pensil, cepat buat PSM!!!



P/S: nasib baik assigment manufacturing dilanjutkan submit day...

oh..cuaca sangat baik untuk buat photoshoot..dah dah..buat psm tu cepat nadia!
sign off blog niiiiiiiiiiii...

2 comments:

emezul said...

oh..time ni eme xdtg klas pon
malas..
so xtau tarikh submit man dlanjutkan
wawawa

nurul nadia said...

ooo...hehe..manufacturing technology dilanjutkan tarikh submission ye kawan-kawan..