Monday, February 1, 2010

POINTER BERCAKAP

Pointer wa the lowest..

Kawan wa : weh, pointer kau ok x?

Wa: OK..(OK stand for “OTAK KAU”..KAU INGAT AKU BODOH SANGAT KER)

Kawan wa : lebih 3 pointer tak?

Wa : lebih…(LEBIH DARI KAU SEBENARNYA..mentang-mentang sem 1 dulu aku dapat 2.71 je…amek kau..pointer aku sekarang 3.71..sibuk je..tiap-tiap sem aku kena cop pointer the lowest kat dalam kelas..jenayah ke kalau paling lowest sekalipon?)

Kawan wa : bagusla…ko kena study macam ni..bla..bla..bla…bla..bla…(padahal tak terer mane pon..takpe, wa telan jugak)

Wa : OK ( lagi sekali kena OTAK KAU…wa taw la camne nak study..sem 1 tu pon down sebab banyak bercinta..padan muka wa..kepada kawan wa..terima kasih la sebab concern pasal wa walaupon wa tak pernah mintak..benda-benda camni tak payah tanya pon sebenarnya kan!)

Thankyu la kepada kawan wa sebab wa lebih bersemangat nak beat dia dengan result gempak wa nanti..jaga kau..


4 comments:

emezul said...

haha sabo nad
kite nti blajo ye tok sem ni
skang ni kite da kuat..de team study group..
jgm isau2 ye
haha

nurul nadia said...

wei..tenkyu la wei..sbb study grup help me a lot..

emezul said...

hehe..welkem..
so jgn rendah diri g ye..
azam kite sem ni 4..ok
kalo psm ok la..
hohoho

nurul nadia said...

4?
OK..wa usaha sampai 4.1...hehe