Thursday, April 22, 2010

photoshooting awek cun

Lame betol aku tak buat model photoshoot. photoshoot merapu adalah. kerajinan meng'shoot' dan mengedit melanda selepas kerajinan menghadap final exam dan final project..haha, terimalah sajian gambar-gambar aku yang tak seberapa ni. member manggis ni cun giler..here we go shooting with ATIKKAH. She was so sporting and friendly. bukan senang nak cari model tuk buat photoshoot saje-saje suke-suki ni.


ok, model, tolong promote url blog i ni..hehe..time ni kesian giler kat atikkah sebab kat hutan rekreasi ni banyak nyamuk kegersangan..abes kulit kitorang diserbunya..next time, photoshooter kena prepare prepellent, ubat nyamuk, shieldtox sebab banyak kerengge juga dan lighter..boleh bakar sampah tuk halau nyamuk, binatang ke hape..halau orang boleh juge..model kalau kena kacau abes la..

model gayut..kenal tak tempat ni? kat balai cerap utm.

pose plizz..bakal civil engineer nih..

ba..cakk..tetiba je gambar jadi klasik sket..

i could see you..

jeling-jeling..

opp, i luv this one..candid while she's talking to manggis..

model : atikkah
make up by model.
shooter : nadea & manggis.

7 comments:

nn said...

gambar-gambar yang uber cun!

creativeheart said...

cantiknye gmbar...
nice...

Mr. Shcomey™ said...

boleh tak taknak kenal? haha

::FAIZ FARISH:: said...

wow.. cantek...

jarinakal said...

u jadi model....saya shot pulak boleh tak?....

nurul nadia said...

nn: uber..hmm..
cretiveheart: tengs kamu..
mr skomey: hek eleh, nak kenal la tu..;-D
faiz : tengs jugak..
jarinakal : uih, rosak nanti gambar kalau i jd model..xpelah, i amek gmbr sendri gune remote...hehe

si afro besar said...

mintak tunjuk ajar.:D