Thursday, April 1, 2010

remote ML-L3 for NIKON

holla..aku baru merdeka dari viva (final year project presentation). JUZ drop here to make a quick update..
lepas viva semalam, terus off to kedai kamera kat ceruk JB ni..then look what i've got...hehe..
remote ML-L3 for my Dslr..
senangla nak buat self portraiture banyak-banyak nanti..tak dela lagi nak terkejar-kejar buat self timer, lepastu dah penat terkejar-kejar, buat posing dengan nafas tahan cungap. tak payah nak tunggu 10 sec for a pose yang senyum lame macam plastik.. pergh, no more ok..


how to use it? 
set remote at menu, then u can press the remote from front..easy kan..hehe..excited nak main tembak-tembak diri sendiri...


p/s : the price is affordable;-)

4 comments:

YaN said...

Tembak la diri ko whole weekend nie sepanjang peninggalan aku ke kl...hehehe

Mr. Shcomey™ said...

wahh..remote. semoga tiap2 gambar tak nampak lah tengah pegang remote tu k..hehe

TeRRoRRiZZ said...

hehehe......
aku pong nak tumpang menyebok!!!!!!!

nurul nadia said...

dun worry..i hev 2 sec to hide the remote b4 the shutter speed close..hehe