Tuesday, September 14, 2010

cancel cash out nuffnang

kau pernah tak gatal tangan nak klik "cash out" kat akaun nuff? haha, aku la yang paling gatal sangat. aku saje-saje je klik. ingatkan bleh undo cancel ke hape..rupanya terlajak perahu tak buleh nak reverse. aku tamo cash out lagi. tu tabung kawen. biarlah simpan sampai aku kawen. keh..keh..berangan mampos la tak layan.

so, how to cancel the nuffnang cash out? send the ticket to nuffnang la. klik kat "contact us" tu, then send your request.


sorry english tunggang langgang. panik punya pasal camana nak cancel.

then nuffnang reply:

ok then. nuffnang buleh undo kan tuk aku. =)

8 comments:

Zairie Husin said...

selamat ley cancel.. kalau x ley cancel.. simpan la lam bank.. hehe.. tak pun blanje membe blog.. ehehe

FaizalSulaiman said...

sib baik leh cancel owhhh

leh la kahwin dengan aman damai.hahahaha


selamat hari raya nadea!

Encik Tikus said...

kawen dgn en.tikus jom. bhahaha xD

nurul nadea said...

hm, zairie..bile ko nak blanje aku? keh keh..blog ko lg kaya weh..

nurul nadea said...

faizal, ko buat aku gelak guling2..kawen dengan aman damai..hakahakahak...

selamat makan..open house..sakit perut..toilet..iskq..

nurul nadea said...

en. tikus, JOM...aku sirius nih..

cEro said...

ni sure duit tabung nuffnang dah mmbukit ni..
waaahhh..
aku je tak cukup2 nak cash out..
hehehe

nurul nadea said...

cero, manede..nak beli dulang hantaran pon tak lepas agaknye..haha