Sunday, September 5, 2010

hotdog berdarah | late night supper # 04

ok, resepi kali ini adalah hotdog sandwich berdarah. dan juga bersusu i guess. heh~ hotdog aku je yang ade bintang-bintang star-star ni..nampak tak~

no more chocholate particles will be add.. ^_^ eat time..introduce my lil brother..apit.

bila manusia makan darah, he will become vampire..teeheee..

yum..yum..oh..oh..oh..


pee/ass : gambar aku takde sebab rambut terbakar masuk dalam hair dryer. padan muka aku.

12 comments:

misshanna said...

sedapnye ! *mouth watering =.="

Encik Tikus said...

patut frenchfries tue tukar dengan tengkuk kambing.

naz said...

perghhhh terbakar tgk derrr ahaha

nurul nadea said...

miss hana, nanti aku pos kat ko..haha

nurul nadea said...

en. tikus, eh tu memang tengkuk kambing la...tak nampak ke?

nurul nadea said...

naz, rambut aku yg terbakar sebenarnye..heh~

cEro said...

sedap!!!
nak sikit si rambut hangus...
hehehe

nurul nadea said...

cero, aku karate kang..

Kap said...

aku syak adik kau akan kembang badan sekali ganda kalau kau biasakan diri memasak di dapur.

mmmm.

aku nak juga boleh? ;)

nurul nadea said...

KAP, MEHLA DTG BERAYA..AKU BUAT SPESEL TUK KO..aku tak bese la masak2 kt dapur nih..aku bese masak kat kedai..hakhak..

Qu azniza ;) said...

ahahahak.. sedapp

nurul nadea said...

Qu azniza, memang ^_^ haha