Tuesday, November 16, 2010

finally, yes indeed im happy =)

i got my pc back..hard disk rosak. tukar baru. macam dapat pc baru sebab kosong. oklah happy jugak. happy lagi sebab i got a job as a teacher. yes i'm a teacher wannabe. my uncle suruh aku apply job executive kat kompeni dia keje tapi timbang-timbang punya timbang, i choose to work with the goverment. course yang aku ambik kat universiti dulu tu bleh pergi dua cabang = sekolah dan industri. i'd been training at industry (LI) and being a practical teacher. so, dua-dua pernah buat, tapi buleh pergi satu je. alhamdulillah aku dapat posting at my own hometown =) happy lagi sebab dapat job wedding photog ^_^

nak jadi cikgu seni buleh x..keh keh..

ok, to my sedara mara yang baca nih (kompom), kawan-kawan, dan the rest yang masuk blog nih, aku nak wish selamat hari raya haji. nak balik kampong dalam 5 jam lagi. ya bertolak pagi-pagi buta nanti sebab..sebab..ntah. mak cakap.

ok, ini muka driver yang bakal mengantuk kejap lagi.


p/s : perasan tak i never smile yang nampak gigi? sebab gigi aku tak cantik, berterabor..tunggu keje bebetol and nak pakai braces..

5 comments:

eesyaheera said...

whoa, nnt you ajar students DIY macam2. haha

nurul nadea said...

ee, xde maknenya..hahaha

aryu✿ said...

tahniah yep..
gud luck

nurul nadea said...

aryu, thanx a lot..

cEro said...

tahniah!!!!
dan selamat hari raya, cik driver!!!
jgn tido waktu memandu!!