Monday, November 29, 2010

pengakuan | PENGORAKAN DEWASA


sejak aku dah bekerja ni, aku rasa aku dah semakin dewasa. bila keluar rumah, dah pandai nak tutup kepala pakai tudung sampai mak cakap 'eh, dah jadi baik'..LOL ^_^.. tapi pergi sidai baju buang sampah memang haram la nak tutup kepala bagai. -_- ok, itu perlukan masa. 

bila keluar dating, da pandai duduk renggang renggang, jalan jauh jauh tanpa pimpin tangan. auww sweet..keh keh..tapi dah jadi less less less romantik. *sigh. its ok, still long way to go. nak kumpul harta dulu, konon.

Ah, aku rasa aku bukan budak-budak lagi. SUDAH TIBA MASA CORAK HIDUP YANG BAHARU =)


p/s : tapi blog still belum dewasa.

6 comments:

tieha ismail said...

hurmmm nice...! suke..!

twinkle twinkle said...

waa bgs la :)

eesyaheera said...

ada satu masa kita rasa macam dah matang. good for you :) anyway, jipaban ade sini!

nor said...

makk like thiss
:))
jangan peygang2...
duduk renggang-renggang...
ahahaha

nurul nadea said...

EE, thanx =) tp ada suatu masa juga kita rasa nak jd mcm budak2..

nurul nadea said...

twinkle, nor, korang pon jgn dok pegang2 ok..hehehe