Monday, December 20, 2010

bump into a girl with same outfit

do you know it's rude to stare at people in public in a long period in a suspicious look? ok, i found it very rude.


sunday shopping, shopping barang dapur kat tesco je. ambil troli segala, then bump into a girl with the same outfit...LOL..mak ai..pandang aku macam la aku tiru nak pakai baju yg sama pada hari yang sama. aku cuba senyum. sebab aku rasa macam kelakar dan agak malu la jugak. then, *klinggg...jelingan maut..haha..ok fine. stay away!! baju beli kat uptown je kot. lain la kalau kat jaspal ke, topshop ke, YSL ke..berbaloi sket nak perang mata..heh~


plus, just got the new hair cut..same with the photo above. pastu kena bebel dengan orang kat salon sebab malas nak buat treatment and pakai conditioner lepas shampoo. terus mak kesayangan belikan serum segala produk mencantikkan rambut kat guardian tesco. hehe..pastu, kena paksa diri rajinkan pakai segala benda tuh.hmm~

12 comments:

Lili Sakina said...

orang baling taik, kita balas bunga je, xde hal la kak neddy...wish u happy n healthy <3

nurul nadea said...

THANX LILI SAKINA..u too ^_^

rainbowskittle said...

hesh perempuan tuh !

Hamizah Syamimi Supian said...

hahaha sy pernah mengalaminya kat fakulti plak tu..mak aih malu gilaa! hehehe..mesti pempuan tu cover malu main jeling2 :p

cEro said...

ko patut tegur dia, "baju uptown ke??" baru dia berenti jeling..

hentakbelipat said...

entah...xpun kau mintak akaun fb die..boleh chatting2..

H A N S said...

hek eleh minah tu, aper kesss?? wat bodo jer, sedangkan artis pun ader samer outfit, ini kan pulak kiter.. :)

Nor said...

bajet baju tu buat kat dia sekor

dianna said...

hahaha kalau ade org pakai same outfit memang lah malu. rasa asyik nak pandang org tu jer. tapi xde lah sampai bagi jelingan maut hehehe ape lah budak tuh. so unmateured.

ejai_ej said...

hahaha.. aku penah.. aku penah.. tp sebab aku lelaki kan.. apa ada hal.. tp sebab tanak kecoh2, aku menjauhkan diri dari dia.. hahahahha cool. :D

nurul nadea said...

cero,

hentakbelipat,

korang gile hape..ish3..

nurul nadea said...

hamizah, kat fakulti aku pon pernah..tudung pon corak sedondon..haha


hans, yup.artis pon berlambak bj sponsor same..

nor, aku suka ayat ko..hahahahaha


diana, mybe die rasa unsecure..maybe dia..mybe2...heh~ hahaha


ejai, dats wat i shud do..betol2..