Friday, February 12, 2010

Class Attack in OXY.COM.MY

 

Cunnnnnyer blackboard kat blakang tu..
yes, i'm talking about the blackboard..not the teacher yang ade rabbit ear and topi graduan thingy tu...(jangan harap kau nak kena puji)

gambar ni dibuat semasa penghuni blok aku kat UTM ni semua dah blah balik kampong...chinese new year..aku je terkial-kial melayan benda ni sensorang...bosan nak mamp!

aku bukannya pernah pakai oxy pun..saje nak meriahkan dunia website..hehe...

aku balik ESOK! ade orang amek aku nak bawak lari balik melaka weh..hehe...gedix arr...


ok..jom masuk kelas..nanti cikgu nero nadea marah...


p/s: aku jumpe benda dalam blog hanis zalikha...nasib bek blog dia best..kalo boring, bleh buat benda-benda yang dia buat kat website...


6 comments:

joegrimjow said...

hi teacher
ajar matematik boleh

lalala~
;)

nurul nadia said...

boleh..kalau nak fail, sangat senang untuk mengajar..haha...

Pocket said...

waah!!
camana awak sorok rabit ear awak tu yer?
ikat n sorok bawah ambut? :D

heheheh

Sang Harima said...

oxy tu apa ha?

nurul nadia said...

oxy tu produk tuk muke b'jerawat..
klo nk wat,sila layari oxy.com.my

emezul said...

haha..bgus la nad.. mpromosikan product owg..dpt komisen ke??hoho