Monday, February 8, 2010

Saturday Night Shooting around JB (entri gambar banyak)

semalam I call u, u tak answer..eh*bukan..semalam jalan-jalan pergi..hmm....tengok tentatif jap..banyak sangat berjalan...

nak pergi shoot sunset tapi mendung plak...so, pegi la bazaar JB..
dinner first at eat thru..eat thru ni kat blakang that's cafe jer..

 
  
apesal pulak ni..muka macam timun jeruk je... 

okay smile...say kejuuuu...


  
nak order.....waiter!


  
burp...alhamdulillah..


jelly ice-cream vanilla..


shopping spree...


tak selera aku dowh!


mulut aku tak reti nak behave..


gelak sampai lenguh..



dem! waktu ni heels aku bley putus plak..saje nak suh aku beli baru..nasib baik kat situ banyak jual selipar..


selipar sarawak..ntah betul ke tak..nasib baik murah je..


  
aha..candid shot..


ni kat fly-over stulang...nak shoot laser or light tail..jadi la berenti tepi jalan...



  
  
  
2 gambar diatas ni sama tapi speed lain ye..

this is my fevret..f 36 speed 30 sec.

okay..cukup-cukup la tu tunjuk buku rujukan..DCM issue january..

 
jom gerak pergi tempat lain plak..


aku tak paham kenapa kita 'terpergi' kat tempat nih...

clubbing..taklah..lepak depan salivate jer..

 
bisingnye club-club ni...


ok dah cukup..penat giler...

balik UTM dah pukul 2 and gi makan roti canai jap kat FKE..

sampai bilik pengsan...


p/s : kritikan amat dialu-alukan...saya budak baru belajar,kalau salah tolong jolokkan..eh..macam salah je pantun ni..fail bahasa melayu!

7 comments:

TeRRoRRiZZ said...

nad.........
nk softcopy nnti.............

nurul nadia said...

meh datang bilik...

Useriez said...

wah best!
nice pic~

Mohd Fairus Othman said...

night outing best.. =)

nurul nadia said...

best2...best sampai pengsan nak tunggu exposure lame2..heh..heh..

ChUcK SaGaCiOuS said...

neroo!!!
suke gila gmbr light tail
tu...cam poster jer plk...
ajar2!!!...

nurul nadia said...

bole2..t jom r turun jb amek sunset..lame tunggu nak shoot sunset tp bile da plan nak pegi, mesti mendung..dah 2 kali x jadi..haish...bad luck kowt...