Monday, February 22, 2010

Terjatuh dalam lubang jamban

pada cuti yang lalu..jeng..jeng..tajuk nak gempak..bukan saya yang termasuk dalam lubang jamban ye...suatu senja yang agak kekuning oren-an...

adek: mak, macamane ni..kepala paip tercabut pastu termasuk kat dalam lubang jamban.

mak : ambik lah guna tangan.

adek : ala...geli la..

adek aku pun masuk dalam. dia buat offer kat adek lelaki aku 'sape dapat amekkan kepala paip kat dalam lubang jamban, adek kasi rm 10'

kui..kui..takde sape sanggup.

ok..ok..rm20..

akim pun pergi ke toilet dengan mata duitannya..bling..bling...apit yang tengah tido, terus bangun bila dengar pasal duit.

berusahalah akim dengan balut tangan dengan plastik berlapis-lapis..sambil dibantu oleh apit..

dah selesai, adek aku pun bagi la rm20 seperti yang telah dijanjikan...

adek : nah rm 20

akim : tenkyu..(sambil ambil rm20)

tetibe...akim pulangkan balik rm10


akim : nah la dek..akim amek rm 10 je lah..macam banyak sangat pulak..

apit : wei, bagi aku 5 ringgit..aku dah tolong tadi..

akim : ah, ko tolong ape je...(sian apit..terus pegi tido balik diiringi kekecewaan) 

...................................*sigh*..................................................... 



disini akak ingin menyatakan bahawa ''lain kali kalau tamo duit tu, bagi kat AKAK yang cute ni okeh!''
geram plak dengan perangai akim nih..hish...kan dah rugi...




saya dan ari..*sekadar gambar hiasan*

3 comments:

TeRRoRRiZZ said...

ala........
np bukan ko yang jatuh dalam lobang jamban.
bezz tuh..............

emezul said...

haha..suke plak tero ni eh..amboi2..

nurul nadia said...

oit..jgn la doakan aku masuk dlm lubang jamban,...