Tuesday, February 23, 2010

hari ini saya accident jatuh motor tergolek kat depan makmal FKA

Skudai, 23 februari - dua orang budak yang sedang menunggang sebuah motosikal, .....aku jatuh motor dowh..ade motor dari belakang potong kitorang..tergolek dari atas motor..

kat situ dabel line..
mane bleh potong..

dah tu, dia nak hangin plak. tapi dia tak jatuh tergolek macam aku dengan mamut nih..sian mamut.
berdarah kaki dia. 

aku?

bontot sakit...siku pon sakit...yang lagi sakit...

handbeg baru aku koyak...uwaa....*sadis tol*

ok, dah ada satu alasan mengapa saya perlu shopping handbeg sekali lagi..

lepas accident tu, terus pergi kelas macam takde pape..
SEKIAN..

gambar takde sebab tak sempat nak ambil pon.
thanx to guy baju kuning yang bantu kami..we really appreciate..



P/S: kalau tengok tarikh blog ni dibuat adalah 22 feb. ini kerana waktu di blog ini tidak mengikut waktu dan tarikh yang sebenar. harap maklum.blog punya date n time ade lambat 1 hari & 24 jam.

2 comments:

emezul said...

haha..alahai..ciannye.. mesti mk nad xiklas tu nk belikan beg..haha

nurul nadia said...

aik..x ikhlas, x beli la weh..