Wednesday, February 3, 2010

model poyography photoshoot part 2

Ntah petala keberapa punya hukum ntah buat dia nak stay kat asrama..before this condemn giler asrama..takut hantu la..ragging la..
Qurratul Ain Natasya…adek aku no 4.
Rumah dekat je pon…buat membazir wang kerajaan je nak support makanan budak-budak asrama ni…
Tak dapat la nak buat fashion shoot lagi…ghee….(macam la tiap-tiap minggu tak balik rumah)
Ni last shooting tuk fashion street..
Nak kena cari prop baru ni..bundle mane yang bez r? murah dan cantek..

 
  
  

eh..ari..apesal kau kat sini?

  

aha..muncung lagi..bila lagi kau nak praktis untuk modelling nih...

  

 



p/s : nak cari prop untuk masquarade party gown pulak lepas ni...


2 comments:

YaN said...

Adik ko nie pakai baju ko ke??? n nie baju ko bwak g dinner kfk kat danga cruise tu..hikhikhikk

nurul nadia said...

wei..ni baju mase pegi jb katering la..dinner kfk aku pakai maxi dress...
ko ni kan, fashion alert betolla..hehe