Friday, February 26, 2010

CUN itu subjektif, faham?

satu hari, member gua terdengar sorang jantan ni berkata:

"Awek kat UTM ni takde yang cun pon!"


gua memang berasap dengar ayat maut jantan tak sedar diri ni..sebab gua tau gua memang tak cun..

gua tengok muke jantan tu...

hensem lagi macha yang perah susu lembu..

hensem lagi mamat indon yang keje construction..

sumpah gua tak tipu..


gua nak tengok awek dia cun camane..tapi so far takde lagi awek...

woi, cun itu subjektif..bukan objektif!


SEKIAN.

9 comments:

sugar said...

setujuuuuu!!!

cun itu subjektif.
adehhh.
apo kona haa dengan mamat tu...?
ape daa.


laen kali kasik tunjuk gamba dia kat sini.haha.kejam.kejam.

F I T said...

mamat tu pilih luaran je..pe la..apsal nak layan sangat? kalau cun pun dah tua nanti kerepot gak hahaha :P

nurul nadia said...

sugar: memang nak letak pon. tapi pikir balik takot kene saman plak, mamat ni kaki bloging gak..

fit: ok, saya dah tak layan dah..cume entry ni je emo sket..hehe.

Useriez said...

ya setuju.. mata manusia lain2.. ada yg kata seseorang tu lawa tapi dari mata org lain, tak lawa pun~

Anonymous said...

cun dihati buka wajah semata-mata..

nurul nadia said...

haha..mari2 sama2 berpropaganda cun itu subjektif..hihi..

Anonymous said...

btol tu.. die nk cun luaran pon bukannye leh kekal lame pon.. kalo cun luo tp ati dlm tu bsuk nk wt pe..nk jdkn bini huh..pikir 1000x gak.. yg pnting bio muke xlawo asalkan ati lawo..

petisuara said...

olong sepakkan laki 2!haiyak!

Deby Gurl said...

Die sebenarnye sakit ati sbb xde pon pompuan kt UTM tu yg nk kt die. eh, bkn stakat xnk, pandang pon xmo. hahahaha. nyampah je laki camni. rmai je awek comel2 kt utm.