Tuesday, October 5, 2010

get reward after convo

sejurus selepas aktiviti bergambar, terus pergi angsana. sebab, dah hujan. nak bergambar hape kejadahnya. pergi angsana mestilah pergi ke JOHAN PHOTO. satu-satunya kedai yang menawarkan equipment fotografi murah dan dapat lagi murah bila sesi tawar menawar secara ekstrim =).

speedlite aku patah. get a new one. beli trigger sekali. senang nak buat cls (creative lighting system). selama ni asyik buat slave yang kadang-kadang tak detect. tensen aku. oh, ini bukan duit mak abah aku ya. ini 3 bulan punya savings.

test flash jap.

opppss, sorry..terkuat plak.

keh, keh..cari mangsa kedua plak..meh tolong aku test flash blast ^_^

hmm, lupa nak on.

ok, fine test. buat dajal sket jum =)

ahahaha..ok, beli.

12 comments:

ENCIK TIKUS said...

bole gua tahu kedai JOHAN PHOTO tue dekat mane ?

Encik Psychopath said...

wow. speedlight.

petisuara said...

wah..ko pkoi kebaye konvo kau 2 trus pg angsana ke..uhh..sexay..hihi..sbb aku prasan warna tdg mcm sama

emezul said...

hahaha.. kat angsana la Johan poto tuh.. kat tingkat 4 agaknye.. hahaha.. dekat ngn UO

emezul said...

petisuare: hahaha.. aah..die g angsana ngn kai kebaye.. camtu la..tapi kai selipe jamban je.. kasut betutup wat kaki melecet je,, hohoho

Zaidong said...

bli nissin ke?np tak bli brand yg sama gan body?

nurul nadea said...

encik tikus, emezul da tolong jawabkan..huhu..plaza angsana, JB.

nurul nadea said...

psychopath, speedlite gua da patah.....

nurul nadea said...

petisuara /yana, aku baru nak berjinak2 dgn shawl..nnt ak beli dr ko ye =)

nurul nadea said...

eme, wah..ko jd sexytary aku nak? tolog jwb semua soalan2 komen ni..keh keh.. ^_^

nurul nadea said...

zaidong, x cukup pulus arr nak bli yang mahal..sb600 pon dah rm1300. beli nissin dapat 3 ketul lg kot..Nway, sy belom kerja lg..ni yg murah utk training lighting je..nnt da keje buleh kot beli yg nikon punya =)

p/s : kualiti nissin pon ok jugak =)

Zaidong said...

nape tak cari sb600 2nd.baru 650.