Wednesday, October 27, 2010

kontes nuffnang : kawan-kawan cepat join =)

contest nuffnang bertajuk " World’s Coolest Intern" memang wajar korang semua ( bajet macam ramai pembaca blog kau) join. join sekarang dan 50 entri pertama akan dapat cash rm20 daripada nuffnang.

10 pemenang yang mempunyai entri terbaik akan dapat rm200. dan pemenang utama akan dapat kursus intern selama 6 bulan dan dapat job dan dibayar SGD 30 000. COOL gila kan..

memang aku bukan kejar duit nuffnang sangat tapi kalau tawaran dah depan mata, siapa yang tak nak? orang kaya pun nak. tawaran bekerja dengan Standard Chartered Bank di Singapore lagi.

buat je entri jual diri macam orang yang dah join kontes nih. then, kalau ada rezeki, dapatlah..kalau tak, aku tak kesah pon.

 kerja kosong dengan Standard Chartered Bank

tak rugi pun join. taip dan hantar ke sini.



p/s : eme, aku dah roger kau pasal benda2 yang melibatkan duit nih. kau join ok ^_^
pee/ass : kepada orang yang dengki macam nak cakap 'hek eleh', cepat tinggalkan blog ini. i dun need u.

4 comments:

FaizalSulaiman said...

cayalah..ko join nadea!aku support k!

cEro said...

aku pon support ko...
heheh

n@iem88 said...

hebatnyer.... kje singapore lagi

nurul nadea said...

thanx for being supportive=)