Friday, October 29, 2010

tipikal rutin Dating

tipikal..cliche..biasa..wateva..

my dating routine. LIST :

1) texting pukul berapa nak keluar. texting da siap ke belom. texting da ready untuk diambil.


2) meeting. ayat cliche " lawa sayang hari ni". then aku plak " stylo rambut u hari ni". lepas tu bla..bla..bla..pot..pet..


3) minum-minum. bla..bla..pot..pet..gelak-gelak..


4) makan-makan. time makan tahu dua-dua bisu. haha ;-p


5) protecting. tahu marah bila orang lain usha-usha pasangan sendiri. tapi marah diam-diam je. takde maknanya nak serang orang..


6) watching. tengok wayang. cerita mestilah pilihan aku. sebab dia akan kata : "u nak tengok cerita apa?" bertolak ansur macamana pun, aku yang memang kena pilih.



7) camwhoring. ini aktiviti semasa menunggu traffic light.


8) present. walaupun tak selalu, kadang-kadang ada dalam agenda dating =) kadang-kadang bila dah hantar sampai depan rumah, tetiba entah mana muncul mahluk comel berbulu kat seat belakang. " nah, untuk you" teehee..dapat beruang coklat comel tuk bawak tido ;-p


boring gila bila tiap kali dating buat semua ni..boring gila bila aktiviti ni berulang-ulang. BORING GILA tahu tak..



BUT,
I DONT KNOW WHY...

I LIKE IT THAT WAY =)

its better dari pergi hotel murahan, pergi hutan taman yang takde orang, pergi mandi air terjun berdua-duaan, bla..bla..pot..pet..pastu kena tangkap basah. tak ke naya diri sendiri dan keluarga dan bakal mertua..heh.

36 comments:

aisyahyusof said...

hehe, sweet la entry ni. :D

AL said...

haha sweetnye gadis ngan lalat tuh berdating

eeqa~ said...

heee~ suke! suke! picca2 tuh!

sume i bwat except the camwhoring part.. cuz i segan2 ayam skt orgnye..heheheh

Chybee said...

hahaha...comel je ade version gmbr! i like! and dating cara bosan cmni kdg2 lbh best :D

btw, bila nk kawen :p

Encik Tikus said...

aiseh~ tersenyum jea gua baca ;p

cEro said...

haha, sweet gile beb!!!

Khai The Kerozer said...

sweet2..i loike...yg bg present tu jer ak liat sket nk wat..slalu nye lpas antar si dia blek kolej..dah xde wet dlm poket..hoho.. ;P

fndrocka said...

Once in a while kena buat somethg different...berjogging misalnya?scuba diving?huhu

nn said...

oh comelll! :DD

hentakbelipat said...

pehhh meleleh dia punya sweet ohh..

petisuara said...

awww..aku suke gila entry ni!!!cute gila!!!kalau entry mcm ni baru worth it nak tiru tajuk and isi semua..haha..

weh aku n wan pernah sekali 2 ktrg dating jumpe kat shopping complex,then ktrg amik amsa 2 jam utk cri each other present..n harge wajib bwh rm10..so after 2 jam kene jumpe balik n tgk hadiah siapa yg best!heheh..try r weh

Sophie Al-yahya said...

wallawei..comelnyeee korg nie..

a.n.y.s.s said...

suka suka! :))

liyanaziz said...

sweet sangat!

n@iem88 said...

gne patung wat citer, hebat

Encik Psychopath said...

fuiyoh. teknik penceritaan bermodel.

nurul nadea said...

aisyah, ala sweet ke? x brutal ke sbb ade gmbr rimau tuh..huhuhu

nurul nadea said...

AL, its not lalat lah..its a bee...lebah tonggek..keh keh..

nurul nadea said...

eeqa, simpan la gmbr berdua dlm henset..teeheee..

nurul nadea said...

chybee, kawen? tengok simpanan dulu..hehehe..nnt nk kawen i'll invite u oll=)

nurul nadea said...

tikus, alololo..ko ngn gf ko cmni gak kn..huhuhu

nurul nadea said...

cero, i was trying to b brutal...ggrrrr..haha

nurul nadea said...

khai, utk spesel event je lah..kopak lah duit student ko oii..

nurul nadea said...

fndrocka, ktorg pernh nk wall climbing tp tpt tu tutup plak on that day..hihi..thanx 4 da idea..

nurul nadea said...

nn, patung tu mmg comel^_^

nurul nadea said...

wan, mne de leleh..heee..

nurul nadea said...

yana, waaaaaaaaa...best giler korang bwt cmtue..nk terai lah=)

nurul nadea said...

sophie, kitorg x comel..patung2 ni je comel..hehe

nurul nadea said...

annyss, aku pon ;-D

nurul nadea said...

liyanaziz, hehe =)

nurul nadea said...

naim, i'm not that 'hebat' lah..sipi-sipi buleh kut..teeheee

nurul nadea said...

psychopath, jgn nak samakan aku dgn patung2 okeh..haha

emezul said...

bes..suke2.. hahaha

izyan said...

like this entry.
bende yg same berulang tp better dr dok kat hotel murahan yg nak roboh katilnye..muahaha

nurul nadea said...

eme, ko memanjang ja suka..wahaha

nurul nadea said...

izyan, haaaaaa...mana tahu nih? keh keh keh