Wednesday, October 6, 2010

team gila gambar as a RESCUE RANGERS


We, the team-mate gila gambar went to KL just after our graduation day. kitorang pergi sebab nak rescue kawan yang telah dirompak ketika didalam keretapi dari jb ke kl. cash money, credit card, bank card and compact kemera hilang. nampaknya pencuri tu minat bergambar. haha. ok, mood kena sedih and sorry.

on the way ke sana pon nak ambil gambar. kecoh betol.


naik kereta manggis ^_^. aku sebagai co-pilot tak buleh tidor. heh. kita skodeng sape yang tido. ini real punya terjah.

keh keh..sorry eme..u are too cute time tido. tu yang letak kat sini =). time tido je eme ni tak bercakap. kalau dia bangun, siap la pot pet pot pet tak berenti. hehe, that makes us laugh actually. love u muah muah. hak hak.

sampai je kl, terus ambil member tu kat balai polis dang wangi. time tu baru perasan, couple kitorang sume stay in kl. len kali ada reason kalau nak pergi kl together. *muka gatal*

ingatkan nak buat photoshoot dengan jubah konvo, tapi alamak ai..hujan lah pulak. jadi, dalam perjalanan pulang ke JB, singgah lah melaka untuk makan cendol kat jonker street. ok, itu post entry len lah. photoshoot  kat melaka.

ok cukup la gambar yang tak berapa berkualiti ni.

p/s : team mate gila gambar, love u all. korang sentiasa ingatkan aku pasal solat =)

15 comments:

Maria Elena (Zarul) said...

kah kah! sempat nak berphotoshoot dalam kete~~~~

oh tapi serious kesian kat your friend.. it must've sucked to have your things taken away from you.. hmm..

nn said...

kena rompak dalam train? SERAM! aisy.

tapi i hope if someday something like that happens to me i have my friends to rescue me. macam korang rescue dia. :)

Lizzie Yasmin said...

kesiannya... baiknya korang g tolong dia.. tp knp tak bg thu parents dia?

Mesto byk giler pic convo korang kn.. hehehehe

jeera said...

Hahaha, comel die tidur :)

cEro said...

kesian gile kena rompak dlm train..
adoi, mcam2 org nk wat jahat skang ni..

SANDRA AZWAN said...

KENE LEBIH berhati-hati....perompak tu memang jahat!

I_Hate_Lolipop said...

si pink tu sgt tido cantik. and bear tu saya mahu pinjam boley?

p/s: hye...

nurul nadea said...

maria elena, tu lah.. lain kali kalau naik public transport, barang penting kena jaga. peluk kuat2.

nurul nadea said...

nn, jgn ckp camtu..kang kena bebetol kang..inshaallah, mesti ada yang membantu kalau terjadi something bad camtu =)

nurul nadea said...

lizzie, dia da call parents dia untuk cancelkan all credit cards n bank cards. pastu family dia duk jauh.

pic konvo memang banyak tapi banyak yang tak jadi..keh keh..

nurul nadea said...

jeera, ko puji dia..abesla dia mesti nak kenal ngn ko..hak hak..

nurul nadea said...

cero, aku rasa security dalam train kena tingkatkan lah..

nurul nadea said...

azwan, rilek2..memang jahat tapi nasib bek xde sape cedera..

nurul nadea said...

i_hate_lollipop, serius benci lolipop? oh, teddy bear tu g la beli kat UO plaza angsana. =) kih kih

emezul said...

hahahahaa.. nad!!!! xpasal2 ako mencapap.. hahhaa.. dala de buku hadang muke..silau..siap pakai spek lagi kan.. hahaha.. senget punye nad.. hahahaha selamat ako cool.. nak cool blog 1.. hhahaa