Sunday, October 10, 2010

wonderful photo wedding : the setting

I wonder if there any magical equipment eventhough i knew the power of editing. i'm gonna work hard to get a wonderful photo like these..=)

 
 by candidsyndrome and kukubesi

creative lighting system on the go..congratulation to Dato' Sheikh Muzaphar Shukor dan Dr. Harlina.
 i thought, the total speedlite are three..it just two only =)

learning by observing =)

14 comments:

naz said...

masa mula mula i tgk pun tergamam juga. tapi ini lah teknologi kalau di gunapakai manusia :)

Anis izyan Abd Rahman said...

happy learning~

FaizalSulaiman said...

gamba dorang ni mang lawaaaa

Sense Of Art said...

sentuhan dr kukubesi mmg meletop..
besinaw2 mate memandang.. huhu..

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

memang mantop!!

Khai The Kerozer said...

wah best.....hehe

p/s: lambat la ade word verify nih..hehe...sorry..juz komen..peace..no war :)

eda~ejai said...

mmg cantek.. meletop.. =)

nurul nadea said...

khai, it needs verify sbb banyak spam..

mizzura said...

lawanya...dr harlina tanpa edit pun natural beauty kan..

nurul nadea said...

ok, everyone kat sini admit yang pic candidsyndrome and kukubesi ni memang superb. tiada yang membantah kan..aku jatuh cinta dengan gambar yang kat buai tuh..=)

petisuara said...

tapi kan..ini just my opinion la..aku lg suke kalau gambar 2 natural..ni mcm over sgt background die smpai nampak mcm tipu..kan elok xpyh edit smpai bckground jd pelik mcm tah dekat mane..just opinion aku lah,,hihi

Dark Half said...

ermm...agak setuju dgn petisuara
tapi mungkin permintaan client gak kekadang tu

nurul nadea said...

petisuara @yana, aku dapat imagine macamana kehendak ko kalo request photoshoot wedding or portraiture..haha..thanx 4 sharing ur opinion..

nurul nadea said...

dark half, maybe its due to the theme..'kayangan'..yup, clients are different in taste =)