Sunday, October 24, 2010

pandang


aku pergi makan McD kat McD. order kat kaunter. then datang sorang mamat diri seblah aku. aku jauh sikit sebab dia macam rapat sangat dengan aku. dia pandang aku. aku pandang dia balik. aku bagi pandangan "apahal lu??"

lepastu dia pandang tempat lain. appearance dia macam aflin shauki sket. lepas tu dia pandang aku lagi. dari atas ke bawah dan dari bawah ke atas balik. hek eleh mamat ni, buat aku seram je. nak ngorat, ngorat je lah. kena makan selipar atau burger tu belakang kira lah.

lepas tu, ..dia pandang lagi kat tempat yang tak sepatutnya.(ni yang rasa nak private blog). DAMN. lepas ni tamo pakai baju ketat-ketat lagilah. aku blah lepas oder aku siap.

damn damn damn dang*!$#%^$&^%*

24 comments:

ayuazami said...

akak maki je mamat tu, bagi die malu. baru padan muka die :P hoho

fndrocka said...

Erk..dia apakah sebenarnya berlaku.dia nak ngorat tpi lidah terkelu kut

Sophie Al-yahya said...

ngahaha..
die geram tueeee...

cEro said...

setuju dgn ayuazami,
ko maki je dia dpan org rmai...
baru terkedu dia..
ish, wat malu laki je...

ishiko said...

cett.. org mcm tu..

Khai The Kerozer said...

maybe dia terkelu kot...blogger yg dia slalu baca entry n komen2 tu ada di dpn dia...wakaka ;P

emezul said...

hahaha..sape soh pakai baju ketat2.. hahaha
selamat ako xde. hahaha

Anonymous said...

meh i tumbuk die..dam

Kap said...

aku suspect kau cun sangat time tu :)

nurul nadea said...

kap, aku kat gambar cun lah..realnya aku tak cun..camera buat muka jd fotogenik..padahal x lawa pon..siyes..kdg2 aku heran macamana kat gmbr muka aku jd lain..

nurul nadea said...

ayuazami, kang dengan aku2 sekali yg malu..

nurul nadea said...

fndrocka, takde maknanya..(cuba untuk tidak perasan) keh keh

nurul nadea said...

sophie, menakutkan tahu..macam nak rogol org pon ada gayanya..

nurul nadea said...

cero, nanti dengan aku2 yg malu..dahla makan kat situ..T_T

nurul nadea said...

ishiko, mcm x abes je ayat..meh aku abeskan. org macam tu memang tutttt..hehehe

nurul nadea said...

khai, org takkan perasan aku weh..kat gambar siyes muka aku lain. real lain..xde sape akan cam aku..

nurul nadea said...

eme, yelah..kalo ko ada mesti la org tu ngorat ko je..hahahaha

nurul nadea said...

anon, sabar sayang..

faiz carrem said...

yg ni nice, hahaha

nurul nadea said...

siot arr ko faiz..

n@iem88 said...

awek negeriku nie pegi mac d mana? dataran? ayer keroh? fajar? mc? mp? kat maner, meh aku g carik laki2 cam aflin shauki tue

titirara said...

wah , kurang ajar kot mamat tu . huhu . sabar eh kak . tu pengajaran supaya jangan pakai baju ketat2 . hihi

nurul nadea said...

naim, mekdi tu kat melaka mall..haha..lawak la ko nih..

nurul nadea said...

titirara, ya baiklah..never ever pakai yg ketat metat giler..ketat sikit ok kot..tehee