Saturday, June 26, 2010

contest yang telah di tag.

1. kontes lompat-lompat by nina.
2. kontes mata menawan by faten
3. kontes look style by naen.

maaf ye..semua saya kumpul dalam satu entry. oleh kerana di tag, saya akan merealisasikan impian anda. haha..macam akademi fantasia plak.

1. yang pertama kontes lompat-lompat.
gambar yang dikira melompat:

gambar yang telah diulang letak buat kali ke-3 dalam blog ni.

bannernya adalah:


HUPDATE : menang ^_^




2. second, kontes mata menawan.
adoyai, ni salah tag ni. mata sepet ni pelik kalo join kontes nih. gambar yang bajet mata menawan adalah:

menawankah avatar ni? huhu..

banner kontes mata menawan:

 
HUPDATE : kalah ;-p



3. lastly, kontes look style.
tuan penganjur, look style ni camne ar? buleh letak lebih dari satu kan...nah :
sejarah gambar banner header ni.

rase nak jual outfit nih. sape mau?

banner look style contest:


HUPDATE : menang ^_^


sekian sahaja kontes-kontes yang telah di tag. harap anda semua terhibur. haha..thank kasih la ye sebab sudi tag saya dengan kontes-kontes tersebut. maka...oleh itu, pilihlah gambar saya untuk memenangi saguhati topup rm10. boleh?



kena tag orang lain plak.
1. tero.
2. eme.
3. nn.

nah, hamek korang..

7 comments:

Meet Uncle Haire said...

gambar kow semua stylo milo lah!

mizzura said...

alamak..dia start dah post gambar jump2 tuh..comfirm lah menang nih..!

zulkbo said...

salam..
macam-macam
patern anda yek
posing gitar tu menarik la
he he..

nurul nadia said...

gmbr-gmbar ni semua dah diulang tayang..mesti korang boring tengok..

emezul said...

amboi nad.. ko ni ah.. aq mane penah msok kontes.. hp aku de kamera plak la kan.. haha.. sabo je la dak ni.. haha

Nina Aman said...

nadia...cool la ur pic lompat..haih..pening nak wat judgement...byk sgt yg cool...result: 18 july tau..tqvm for joining...(=

Nina Aman said...

sudah view lompat2 pica...hehe..tqvm (= cool..