Sunday, June 20, 2010

Photographer Idol | Anna Rina Photography

mari kenali my idol in photography. photographers out there sure dah kenal siapa Anna Rina Rahim kan..aku tahu pon mase 2008 dalam majalah CLEO. sejak dari tu aku mengintai hasil kerja dia selain mengintai hasil kerja Saiful Nang.

Anna Rina Photography

 ni header photoblog dia.

She's so stylo while photoshooting. heart u Anna Rina.


auw, seksi n gojes!

tak puas tengok dia. meh tambah lagi.


ok, this stylo photographer come with stylo super gojes photo. semua hasil dia aku admire..


MENANGIS WOOO TENGOK EQUIPMENT DIA...
untuk portraiture package, starting from RM500 untuk 1.5 jam. ni soft copy je..kalau aku, sejam rm50 je..hahaha, kontra antara photographer dengan shooter cikai macam aku nih.

sape bleh ajar aku editing macam ni? penat aku search tutorial kat internet. wedding shot from Anna Rina.

Anna Rina bukan setakat shoot kat malaysia je..die jugak shoot area Perth, Singapore, Bali and Krabi. owh, krabi tu kat mana? krabi tu kat Thailand. ok, more information, usha photoblog dia ok.



p/s : tengah decide nak ambil photographer mane bile kawen nanti.

6 comments:

Chaireel Azizee Mohamed @ Ayub said...

dia memang terbaik...huhu..aku sejak terikut blog dia awal tahun lps...terus berazam nak bermain-main dengan kamera...huish.. photo dia memang mengusik jiwa lah...

Khai The Kerozer said...

wah...terbaek....

frank lampard said...

saya ingt nak upah kamu la jd photographer time saya kawen nnti. bole ke.

zulkbo said...

coolll.......
Salam bertandang
moga kita semua
di berkati Allah
جزاك اللهُ خيراً‎

nurul nadia said...

frank lampard, boleh je. tapi kena bagi tarikh siap2 sebab ni bukan real job aku. suke2 je..nanti bile da dapat real job, aku takut tak buleh je..

PM me at neropink87@yahoo.com

ed shahir said...

stylo photographernya. gambar beliau memang superb :)