Thursday, June 17, 2010

Siapa Aziz Hazmi?

okey, aku rase semua orang dah kenal mamat ni tapi siapa dia yang memandai buat dokumentari pasal sukakan Hanis Zalikha? dia adalah ........... seorang peminat Hanis Zalikha. habes citer. semua dah tengok video Aziz Hazmi kan.sape yang tak tengok hasil kretif mamat ni rugi woo...kalo belum jakun, klik sini..jom usha-usha mamat ni plak..asyik usha Hanis Zalikah je..habis la u hanis...Aziz Hazmi lagi femes..teehee...gurau*_*..


uih, same la muke die dengan teddy bear tuh..same comel ok..

 persoalannya siape kau?

dia adalah model and pelakon macam Hanis Zalikha juge..

 die no. 24 kot..kecik nau r..tak dapat nak cam.

macam kembar si Zaquan Adha kan...


dia berlakon dalam "Sepuluh" Astro Citra Mini Drama for 8 Episodes. - watak sebagai Fuad as supporting actor. somebody jugak mamat ni..ingatkan nobody..haha..salute ko..


die juga adalah graduan dalam bidang civil engineering kat Polytechnic Shah Alam dan sekarang sambung study kat Aswara.dah femes dah ko..siap ade fanpage sendiri..bace blog dia, he's very down to earth. suke wok..

website die banyak r..korang klik sendiri ok..
http://flavors.me/azizhazmi http://azizhazmi.tumblr.com/ http://twitter.com/azizhazmi http://burgerdua.wordpress.com http://www.formspring.me/azizhazmi
 
 
 
p/s : cinematography vidiyo ko terbaik r..BEST OF LUCK..

10 comments:

fiq said...

lawak giler tgk video dia. hehe..

nurul nadia said...

ha a..giler kental mamat ni buat documentary tuh..

zulkbo said...

salam bertandang
moga anda selalu
sihat dan ceria..
جزاك اللهُ خيراً

JuLia d BuBbLes said...

wahhh untung nye AH x pasal2 dpt review khas :P

nurul nadia said...

haha..aku dah jadi kipas susah mati die...

bloggersharkira said...

like ur post!!
thumbs up!

merullah said...

Okay, kudin femess! hahahah

paddlepop said...

femess siot AH nie..

nurul nadia said...

ya, AH dah femes..korang2 yang femes ni tenkyu for drop a coment..

Haz said...

sama nama beb...
buang aziz je..