Tuesday, June 15, 2010

Tutorial Menipu PHOTOSHOP

hari ini aku nak mengajar menipu..MENIPU okeh..sape tak penah menipu kan...ett, ade ke orang tak penah menipu? giler baik macam malaikat..jom ikut aku mana aku belajar menipu ni...

penipuan pertama...model adek aku.


penipuan kedua..adek aku jugak..penipuan ini hanya dalam pc aku je..bukan dicomercialkan pon..yang photogenic contest tu, sumpah betol aku mekap sendiri. photoshop just licinkan muke aku je..jgn ingat aku menipu je memanjang...

berminat? nah aku bagi tutorial..video ni la jugak tutorial aku dulu mase mula-mula nak blaja fotoshop.


18 comments:

Marya Hana . said...

wah . memang cantek la hasil2 photoshop !..
cuma . malas nak guna je :p hehe.

zulkbo said...

salam..
tak yah sumpah-sumpah..
saya yakin anda memang comel!!
la la la...

nurul nadia said...

yaya, muke ko x payah edit2 dah..dah semulajadi cun...teeheee...


zulkbo, wa'salam. owh, arigatohazaimas..hee;-)

[z@ck] said...

eden tak reti photoshop2 ni

nor_anifa said...

wahh..greatt...ishh..baru tau muslihatnya

Ryan Valentine said...

wahhh.. mmg cantik la photoshop makeover niehh..
leh tambah makeup skali

fiq said...

pergh, laju giler video tutorial tu. x sempat nk fhm. huhu..

nurul nadia said...

zack, x reti buleh je belajar...ilmu kat internet ni tak terlayan..heheee..


anifa, tau tak kat majalah tu pon bukan jujur muka licin suci murni tuh..tak caya tanye editor majalah nun..


ryan, muke ko comel lote xyah mekap pon xpe..ko superb chomell...;-)

Anonymous said...

haha.. makin maju ko ye nad ngn fotoshop ni..
still belajo g ye kat intenet
bagus tol la ko..
mesti skang ni da expet..
eme..
p/s: mls nk sign in.. haha

nurul nadia said...

ko x tulis name pon aku da taw la...ko punye pesen bahase ni aku je yg paham..haha

nurul nadia said...

fiq, buleh pause ape...aku tengok berjuta kali baru dpt ikut..itu pon x semua applicable kat photoshop ak..

arque said...

nak edit muka sendiri jadi brad pitt.boleh?

frank lampard said...

tak baek uh menipu. dosa.

nurul nadia said...

arque, buleh kot. tp jgn suh aku buat. x reti dowh..


frank lampard, bukan ko tgh match ke skang? x baik menulau main belog...

Mimie.Candy Cane said...

good job..good job..lepas ni aku pun nak try la..bleh ejas jd skinny macam paris hilton tak ? :P

follow youuuu....

nurul nadia said...

mimi, boleh2..dekat liquify kat photoshop bleh kuruskan org...hee..

owh, tq mimi..ak x pernah miss entry blog ko..heehe

frank lampard said...

aku maen bola time england je. game laen , aku online.

nurul nadia said...

ooo..tak sangke ko fasih BM..mesti ko keturunan kacuk kan...heehe