Wednesday, August 11, 2010

buat semua blogger...nah..

klik untuk kejelasan yang nyata.




p/s : walaupun syaitan sume dah kena ikat, manusia yang perangai macam syaitan bebas di mana-mana. hati-hati ya ..

20 comments:

Mimi Saidi said...

i like ur pic!

FaizalSulaiman said...

selamat berpose nadea!!!

lawa tol picca yg ko snap2 ni:)

Encik Psychopath said...

smart2. buad satu utk aku. bole ?

zulkbo said...

Salam ramadhan
dari saya buat
anda sekeluarga
moga mendapat keampunan
dan keberkatan dari-Nya
di bulan penuh rahmat ini

keryoki said...

haha
i like
syaitan kena ikat
nafsu masih ada
semoga ramadhan kali ni memberi keberkatan kat lu
salam ramadhan nadea

emezul said...

ai ad.. semakin maju seh.. kagom i.. haha jom balik jb..kite g makan stembot raew.. smlm mkn stembot kat bwah jam.. sasa belnje..pastu hani kne food poisen..cian lo.. huhu atiq saket prot..jot pon same.. aq lemak tebal..xpape.. haha

Qu azniza ;) said...

slamat berpuasa..dari saya

hentakbelipat said...

comel comel..hehehe

nurul nadea said...

mimi, thanx..

Khai The Kerozer said...

I loike!! haha...
smart la weyh...bila la aku ley jd se terrer kau..hehe...okeyh...cmat berpose nad...jgn ponteng tnpa sbb taw...ekeke..daaa

nurul nadea said...

faizal sulaiman, selamat berpose..gambar2 tu adek aku snapkan..aku kasi edit je..

nak snap sendiri takut tripod masuk longkang plak. shoot area tepi longkang..haha

nurul nadea said...

psychopath, hamekla kad raya kat atas ni..huhu..kalo nak buat boleh tapi for now busy lorr..=)

nurul nadea said...

zulkbo, selamat berpuasa..=) ya, semoga kita semua mendapat keberkatan..

nurul nadea said...

keryoki, lu pon jangan ponteng puasa plak..aku xpe..wakaka..^_^

nurul nadea said...

eme, tamo la stimbot..layan mekdi jum..hehehe..

weh, aku dah xde duit ni..duit aku kena bayar itulah, inilah..flash patahlah...macam-macam..

konvo nanti aku turun sorang taw..kita berjimba mcm bese..hehehe

nurul nadea said...

Qu asniza, same-same. selamat-selamat =)

nurul nadea said...

hazwan, spesel tuk ko n yana tuh..hehe

nurul nadea said...

khai, itu semua basic photoshop je..ko pon bleh terus buat..

selamat berpose..kau tak boleh ponteng pose! aku je bleh..heeehehe

Marya Hana . said...

selamat berpuasa nadea :)
semua pic nice !! i like.

nurul nadea said...

u too yaya ^_^.thanx =)