Wednesday, August 18, 2010

seks running sampai 15 kali satu malam | taubatlah..

babak 1.

borak dengan member. member lama. member satu kepala. member satu tempat belajar dulu. dia dinamakan dengan Joe.

tiba-tiba joe "aku nak tobat lah nad."

"ko buat dosa besar ke joe?"

"ha'a. aku takut Tuhan tak terima tobat aku."

"Allah kan maha pengampun. hape yang ko dah buat?" aku pandang muka joe. lama. pandangan polos tanpa nafsu.

" aku..." bla...bla..bla..tolak tarik nak cerita ke tak dan akhirnya kena paksa dengan aku supaya cerita gak. sengaja pendekkan perbualan.

"aku dah 2 tahun bercinta dengan awek aku."

"oh.."

joe sambung, "selama aku bercinta ni, aku dah bersekedudukan dengan dia. hidup kitorang dah macam suami isteri."

ok, part ni memang aku tak sekepala dengan Joe. " astaghfirullahalazim... abes tu awek ko tak pregnant?"

"aku pakai protection lerr."

"oh..memang patut ko bertobat."


babak 2.

roy dengan aku baru kenal. kenal-kenal ayam je. tapi dia buleh cerita benda ni kat aku.

roy : nadea, last week aku pergi hotel marco.

aku : ko buat ape?

roy : hape lagi. buat seks lah. perempuan tu yang menyerah. nak sangat. aku on je la.

aku : tak kena tangkap basah plak.

roy : tak. kitorang run 15 kali dari pukul 12 malam sampai 12 tengahari.

aku : oh, tak nak bertobat ke?



aku macam pelik-pelik je kawan dengan orang-orang yang buat seks sebelum berkahwin. tak rasa takut ke diorang. patutlah lah makin menjadi-jadi kes buang bayi. diorang buat seks sebelum kahwin ni sebagai satu trend. kepada Joe, tahniah kerana punya kesedaran untuk bertobat. kepada Roy, cepat-cepat sedar dan bertaubat.


pee/ass : JAUHI ZINA.

25 comments:

nn said...

tak kenal sangat pun boleh story something yang intimate macam tu. pelik.

nurul nadea said...

isk..nn, seks rambang tu la yang pelik.

Khai The Kerozer said...

haha..gilo....insaf la wahai roy....

Hamzah Ian said...

yang aku pelik pesal diaorang citer kat ko.. ko ni pusat kaunseling ke hape??

dah la jantan semua tuh..

lagi satu.. pesal ko cun ha?? ko dah kawen?? (sile abaikan soalan ni)

yang benar,
hamzah

nurul nadea said...

khai, doakan je lah si roy tuh..

nurul nadea said...

hamzah, sebab mereka itu member aku..

pasal soalan cun tu, ko akan menyesal nanti bila face to face dgn aku sbb aku ni langsung x cun..fotogenik je lebeh..

kawen 3 tahun lagi..

Hamzah Ian said...

haha... 3tahun lg,.. hahaa.. terbaek..

Marya Hana . said...

sekarang ni buang bayi da boleh kena hukom gantong, so be careful... :)

naz said...

oh la la. sangat matang tapi langgar pantang larang haha sempoi gila mereka ni

FaizalSulaiman said...

perghh

gilalah..kita doakan yg terbaik buat mereka berdua dan tak sama2 join mcm mereka.thanks sharing nadea!

zulkbo said...

salam..
ermmm..orang muda
kemaruk la ni
semoga bertaubat..
awal nikmat..cepat
hilangnya bila dah berusia
masa tu baru nak taubat

Lizzie Yasmin said...

tue r dbk skang.. nk kata terlalu open pun ye.. cite mcm tue boleh jaja di mana2 jer...
Kalu nk tobat tue biar lar betul2... ROY ROY...

Encik Psychopath said...

nasib baik aku da clash. kalo tak tataw smpi bile aku bersedudukan.

DAUD said...

dari clash,
apsal x nikah je terus.

hope mereka bertaubat,
dan kita x terlanjur...

nadirah_nor said...

benci aku!!!!!
haaaiihh tak tau nk ckap apa
buka x da otak

nurul nadea said...

yaya, aku tak buat tau..huhu..tp ramai plak member yang buat..ishq T_T

nurul nadea said...

naz, memang sempoi tahap maxima sbb x segan dgn aku yg perempuan tulen nih..heh

nurul nadea said...

faizal, dapat pengajaran? bagosss..hehe..ac'ly byk lg conversation yg lg terok tp takut kaco nafsu korang plak dibulan pose ni..heh

nurul nadea said...

en. zulkbo, ya betol..setujus..thanx ^_^

nurul nadea said...

lizzie, cumelnye nama ko..

si joe dah bertaubat..tp roy tak taw la..mmg open mind betolla..

nurul nadea said...

psychopath, aku taw ko bersekedudukan atas kerusi yg sama kan..heh..

da clash? sian..

nurul nadea said...

daud, diorang ni culture shock dgn arus sosialisasi kat kampus..sbb tu la..

nurul nadea said...

nadirah, sabar2..bertendang..

buka xde otak? hape tu? x paham aku..haih..

~ar!eyko san~ said...

glerr arhh..15x...dh macam mesin agak nye dorang ni..kentang!

zalizalu said...

15kali????? mak oiii... dasat~~~