Monday, August 16, 2010

rubic cube makeover | DIY


Life is just like a rubic cube.
once u can build and once can be destroy.
but u can rebuild =)   - by nerdy nadea, 16th August.    hahaha..



Aku memang seorang yang kedekut dalam segala benda. terutama aksesori to fashion. since this rubic cube dah hampir jadi bahan terbuang, aku nak dokumentasikan hape yang aku nak buat kat sini. heh.

penceraian rubic cube.


then get it attach to each other ^_^. nah, necklace DIY. necklace do-it-yoursef. rantai buat sendiri. ;-p

woh..rasa macam matrix reloaded plak. abaikan muka buruk tanpa mekap. sebab aku rasa aku konfiden kalau muka ada mekap setebal LCD 17 inci. tengok rantai!! hehe.

MARI CUTI-CUTI MALAYSIA..

tiba-tiba backdrop board karom plak. board karom ni pon dah tak main since computer game ada. k, nak pergi jalan-jalan dengan rantai vogue. bai.


pee/ass : adek-adek da besar tak payah nak main mainan bukan-bukan.

15 comments:

Mimie.Candy Cane said...

cantekkk...gambar yang last tu aku dah tergelak...carom2 pun carom la nad...ttp mantop.hehehe

iyllienaz said...

haha..gile creative ok u..sangat suka!!

btw, adek2 u lukis2 guna crayon lagi ke before buka puasa hari ni??

nurul nadea said...

mimie, ko gelak ke..aku malu beb....hihi

nurul nadea said...

iylienaz, ha'a..hari-hari nak melukis jer..its better than main bola sampai pecah2 pasu bunga..

crayon mulai memendek dan abes la kena beli lagi..

Che Armster said...

waa.. necklace ni manthopp!!

nadirah_nor said...

kreatip!!

hentakbelipat said...

kira kau jadi model bahan2 terbiar lah ni..hehehe

Im Single said...

lu pndai amik gmbr la. gua nk open tnder sape nk amik gmbr gua kawen. kalu nk bg quotation. haha...

nurul nadea said...

hentak, aku br je bahankan ko kat entry ko..ko bahankan aku balik ea..

nurul nadea said...

nadirah and che armster, arigato~ =)

nurul nadea said...

samel, bukan member vwm lu ada yg keje photographer ke...

emezul said...

haha..nad2 ako0 nk tompang bange la nad..haha
kalo sume nk tau...nad ni mmg kretip owangnye.. sungguh..xtipu pon..hohoho

sueRAFE said...

serius , keratif nak mampus .
lawa !

nurul nadea said...

eme, aku xde duit kecik nk belanja ko shopping nih..haha

nurul nadea said...

sueRAFE, arigatohozaimasita =)