Saturday, August 7, 2010

dosa penulisan


ada seseorang diluar sana yang cukup alergik dengan penulisan aku.
lemparan tohmahan yang selalu diterima baik oleh aku.
yang dianggap aku sebuah kritikan membina dimana setiap update akan diikuti dan dikritik oleh seseorang itu.
sekali gus menaikkan trafik dan pendapatan nuffnangku.
kemaafan atau ucapan terima kasih yang mana perlu?


sudah kubilang di kepala blog ku.
sukati aku nak cerita by aku.


aku tak punya bakat untuk hiburkan dirimu.
lantas terfikir aku sepintas lalu.
mungkin aku berdosa dalam penulisan ini kepada kamu.
apa pula katamu?




pee/ass : aku maafkan je lah kau tu. bukan aku sorang je kena. penulisan orang lain pon abes terkena sekali. jangan tanya aku siapa "dia" tu sebab dia selalu change url blog sampai tak dapat nak detect.

11 comments:

Marya Hana . said...

mcm2 hal ekk "dia" tu :D

halEEm said...

ramdhan nak dekat.
moh ber maaf maafan..

nurul nadea said...

marya, memang nak ban 'dia' tu..



haleem, aku dah maapkan dia lama dah..

LORD ZARA 札拉 said...

oh, dia yang agak mangkuk sebegitu selalu muncul di blog ku.

FaizalSulaiman said...

biarkan aje "dia" tu.yg penting aku suka baca entry ko:)

keep up writing ok!

░♥si lampu neon♥░ said...

nice pixx ;)



Jom Vote Video Best - Video MCdonald Contest ;) Click Here Vote For Me!

nurul nadea said...

zara..huhu..ade2..ade gak bace pasal 'dia' tuh..



faizal sulaiman, ni yang rasa macam nak bagi ko emas sejongkong..kih3..tp x mampu la..asalkan niat ada..heh =)

Encik Psychopath said...

aku suke je penulisan ko. cantik. mcm tulisan komputer. tak mcm tulis tgn. =.="

Khai The Kerozer said...

smart pic bear tu..
xde kne mngena ngan entry pun..hehe

sabar je la wey....rilek sudaa... chill yo sis...

J.M.R said...

kem slm la kat 'dia' tu ek..hehehe

nurul nadea said...

PSYCHOPATH, aku sekeh kang..


KHAI, patung tu ibarat seseorang la..heehe


JMR, tak dapek nak sampaikan..