Sunday, August 29, 2010

semalam dan hari ini

semalam


semalam pergi tesco. mak cari baju raya. cari lauk. cari sayur. lama giler berdiri rasa nak pitam+muntah. len kali duduk rumah!


sebelum keluar rumah semalam, aku ingatkan nak pair kan seluar hijau ni dengan baby T oren. adek aku cakap nanti tak pasal-pasal orang kat tesco ingat aku bangla yang kerje kat situ..keh.keh..black shirt selamat ok.

balik rumah terus migraine. haish.


hari ini

mak pergi TESCO lagi!!! sebab nak tukar baju. sempit plak. aku hape lagi volunteer nak duduk rumah. tapi bukan dudukgoyang bontot saje. kena babysitt beberapa makhluk nakal yang comel. penat suh tido tapi tak mau mau..yang besar aku bagi paper dengan crayon, yang kecil aku jadikan part time model tak berbayar.


budak aleesya ni selalu kena tipu kot. dia ingat aku mama dia. celik mata nampak aku. nak tido balik rumah pon nampak aku dulu. kalau nak dukung, orang lain tamo. aku jugak.

macam nenek takde gigi. memang takde gigi pon. baru 6 bulan.

oklah. si babysitter ni nak buaikan si aleesya tido. sementara tunggu mak balik dari tesco. lama giler mak pergi. dari kol 10 tadi. skang nak dekat pukul 1 dah. ni yang jeles ni. adek aku no. 2 dapat baju raya lebih. aku?


pee/ass : takpe..takpe..baju raya aku, aku DIY la ape yang patut..

20 comments:

daboo® said...

SHE'S CUTE ;)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

jgn u plak yg tdo masa tdo kn dia sudah...

hehehe

ejum said...

bulat nya baby tu...hehe
dah abis soping raya x?

Jom usha entry terbaru kat sini E J U M

-telordibasuh- said...

shooping xajak telor pon haha

SANDRA AZWAN said...

comelnye baby girl tu...;-)

http://bysandraazwan.blogspot.com

Pencacai Alim said...

semalam sabtu..hari ni ahad..kehkeh

Miss ... said...

cutenyerr baby..headerr cantik :)

Black_roses92 said...

huh...shopping mmg penat en??
kite smp t'tdo tme shopping.. haha..
;D

nn said...

gambar dia pegang teddy bear sangat comel! :D

Diarihatiku1976 said...

shopping dan window shopping memang memenatkan yekk...

nurul nadea said...

daboo, x cutelah. mcm jantan ade..

nurul nadea said...

gadis kampong, byk kali aku trtido mase buaikn dia nih..heh..

nurul nadea said...

ejum, blom.

nurul nadea said...

telor, aritu kan da mesej. x dpt ea? hak3

nurul nadea said...

sandra, x......

nurul nadea said...

pencacai alim, tahu la weyh..

nurul nadea said...

miss, header cntik? arigatooo..tp da out of fashion la..

nurul nadea said...

black rose, aku pon..tertido, terberangan, hilang..sumer dah..

nurul nadea said...

nn, mcm mkn pisang x? keh2...

nurul nadea said...

diarihati, penat tp kalo sendiri duit byk, xpe..