Monday, August 30, 2010

nak kena maki dengan aku, silalah buat macam ni.

" hello, kak nadea, saya nak tempah akak untuk photoshoot raya bleh?"

aku paling benci bila orang panggil aku kakak. " sape ni? saya kenal ke?"

budak tu, " nama saya syakir. "

aku kompom tak kenal. " adek nak book photoshoot tarikh bila?"

" hari raya ke-3" tangan aku dah siap tulis kat annual planner.

"dek, akak tak kompom la bleh ke tak raya ke 3. nanti akak call kompomkan ok.."

budak tu gelak-gelak.." akak tak kenal saya ke?"

"eh, akak kenal ke?"

budak tu gelak lagi. " ni aku la, meon. sial la ko tak kenal suara aku!"

" babi cilanat ko. ko mainkan aku pasal bisnes ni!!^&*$%^$%"

"ko la lakhanat tak kenal suara aku."

geramnye aku, " BAB 1 BAB 1 BAB 1 !!!!!!!" dan terus hang up.


aku paling pantang orang main-mainkan aku bab bisnes ni. da siap tulis dah tuk bagi harga pakej. dah tulis pakai pen takleh padam. heh~ bodoh. aku masuk toilet, mata aku dah panas. sedih kot. tapi more to geram gila babi. aku dah lama takde job ni. sekali dapat job baru nak happy, ade pulak makhluk main-mainkan aku. siap kau meon. jaga kau. konvo nanti kau hutang aku lunch kat mekdi.

tak baik buat prank call ni. lebih-lebih di bulan puasa. memang nak kurangkan pahala.

meon, sampai hati ko..


pee/ass : caught in fever. ishq..ishq..

12 comments:

SANDRA AZWAN said...

JAHAT LA SHAKIR NIE!! tak baik buat org cam gitu!!!;-(

nurul nadea said...

syakir ni nama prank dia la..ni kompom x bace entry betol2 nih..

FaizalSulaiman said...

woh gilalah.aku pon hangen kalau org dok main prank call gilavavi neh. sib baik dia tak deal harga, tempat semua. kalau tak aku rasa ko mesti dah gasak2 ngn si meor neh:)

hentakbelipat said...

hahaha..bisnes ni kalau dok main2 mcm gitu mmg boleh buat batal pose ye dak..duit raye jgn gatai2 main2..bakar mercun tang muke nnti..

DAUD said...

sabar ye nadea,
pose2 kena sabar byk2

cEro said...

apa bole buat, redha je laa...
sabar je beb...

nurul nadea said...

faizal, kalo x, memang aku rase nak belasah je..nasib bek kwn bek..

nurul nadea said...

hazwan, betol..duit ni sensitif..lagi2 nak raya nih..boleh buat batal..

nurul nadea said...

daud, baiklah..

nurul nadea said...

cero, ok baik..gua redha je..hmm..

izYaN said...

uikss....pehal la ko terase sgt...rilek sudahh...jom nnt kite wat bisnes venture same2...hehehehe...




sorry wey!!!

Nina Aman said...

nadea,amek job photoshoot ke?waweee...nak tgk photojournals!ade tak?kalau bkenan d hati, leh amek nadea jd wedding photog.amacam?