Thursday, July 8, 2010

aku kagum dengan perempuan yang minat bola.

stamina mina ea yo..waka..waka ea yooo...hoh, di saat world cup yang akan ending soon, aku happy. happy sebab world cup akan ending soon. haha. contoh penggunaan ayat aktif dan pasif.

aku dah tak sanggup nak berebut remote dengan adek beradek lelaki, tak sanggup nak pergi tutup jam loceng kol 2 3 4 pagi tapi haram takde sorang pon bangun. betol-betol mengganggu tidur aku. last-last aku sorokkan jam loceng tuh. berlakon buat-buat jam loceng hilang. ;-p

aku perempuan yang tak ambil tahu pasal bola dan tak pernah hamek peduli pasal bola mahupon pemain-pemainnya yang hensem. erk, kantoi..camane bleh tahu diorang hensem nih. ngeeheee.. tipikal perempuan? eh tak, ramai lagi perempuan di luar sana yang minat bola. menonton bola, tahu pasal bola.

aku kagum dengan perempuan yang minat bola nih. contonhya blogger-blogger hebat yang minat bola adalah :

hanis zalikha. of course la blogger yang hebat femes popular dengan gaya penulisan dan profesionnya as a celebrity.

chybee, blogger hebat dengan gambar yang hebat-hebat dan cantik.

mimi, blogger hebat dengan cerita-cerita yang hebat belaka dan aku suka bace blog dia.

huhu, sebenarnye ramai lagi kan. tapi aku letak blogger yang aku suka usha blog dia. setiap entry tak miss. aku kagum dengan perempuan yang minat bola. hoh, bape kali la aku nak ulang taip ni kan. sorry, aku langsung tak minat bola sebab aku pikir buat ape la terkejar-kejarkan bola yang satu tu kan. aku dah try banyak kali duduk depan tivi, try nak layan bola sebab bagi aku orang yang layan bola ni cool. tapi akhirnya tak boleh bila mata aku pandang-pandang tempat len, buat keje len and akhirnya tertido.

lain la kalo kat tivi tu ade project runway, america's next top model, fashion show, sukan gymnastic berirama ke..aku suka la benda-benda macam tu. hehe. 

dulu kat utm, mase masuk futsal, baru separuh masa pertama, aku da lembik. lari sana. lari sini. penat dowh. pastu aku tension bila nak tendang bola je, mesti tak kena. pengkau hape kaki aku nih. buat malu team je. tapi time tu kena paksa main. hilang akal la diorang ni suh aku main bola. tangkap gambar aku reti ler.hehe..

ok, itu sahaja. aku tidak dilahirkan untuk sport ataupon menonton sport. haha..sekian.


p/s : masih kagum dengan perempuan yang minat bola ^_^

7 comments:

bubblesphoto said...

i pon happy sbb wc will end soo soon!

so after dis x pyh la cr tmpk lepak yg x ramai org..mlm2..

sgt bahagia!

nurul nadea said...

hoho;-D..betol2..kedai2 mkn sumer penoh xde seat..

nn said...

samalah. tak minat bola. tak join sports. sep sikit. he

Peminat Katie Holmes said...

ha, betul. susah nak tgk perempuan minat bola.

Frank Lampard said...

aku kagum kt ko doh. tataw nape.

Chybee said...

eh, nama i ada. hahaha...xde la minat mana. dulu i tgk jugak epl tapi liverpool dh main ntah apa2 i merajuk xtgk dah. WC or EURO best jugak nk usha cz i memang minat giler spain main!!! hehehe...balik tgk game hari tu senyum lebar i rse tdo pon tersenyum. lol

nurul nadea said...

peminat katie holmes, x susah lah..aku je yang susah nak minat bola..huhu



frank lampard, ko hilang kewarasan ape..jangan...



chybee, wah.. hebat bleh tersenyum pasal bola nih..kagum2 ^_^